logo

Credit Expo 2016

Nederlands grootste kennis- en netwerkevent voor de Credit Management sector

Donderdag 3 november NBC Congrescentrum Nieuwegein

Bezoeken Exposeren

CreditExpo_2014_0989

Credit Expo is een landelijk event op het gebied van credit management. Credit Expo brengt vraag en aanbod in een inspirerende omgeving op één dag bij elkaar door middel van een vakbeurs in combinatie met een kwalitatief hoogwaardig seminarprogramma. Daarmee biedt Credit Expo bezoekers een compleet overzicht van de Nederlandse markt voor credit management. Credit Expo wordt sinds 2005 georganiseerd door Next Level in samenwerking met de Vereniging voor Credit Management. Credit Expo wordt jaarlijks door circa 1.500 credit managers en overige professionals die bij het vakgebied zijn betrokken bezocht.

Op Credit Expo presenteren toonaangevende bedrijven innovatieve producten en diensten op het gebied van credit risk, billing en collection management.

Exposantenlijst

Credit Expo is exclusief bestemd voor beleidsbepalers en gebruikers van oplossingen op het gebied van creditmanagement.

Gratis aanmelden

Credit Expo 2016 wordt gehouden in het NBC Congrescentrum in Nieuwegein. Deze centraal gelegen locatie is voorzien van alle moderne faciliteiten om Credit Expo tot een succes te maken.

Routebeschrijving

Bent u op zoek naar praktische kennis en informatie op het gebied van Credit Management? In een zeer uitgebreid vakinhoudelijk programma worden alle facetten van het vakgebied belicht. 

Programma