Op donderdag 6 juni aanstaande wordt de 2e editie van Financial Systems gehouden in het Nieuwegein Business Center.

Financial Systems is een jaarlijks vakevenement bestemd voor financiële professionals dat in het teken staat van financiële software en alles wat daarmee samenhangt. Financial Systems wordt georganiseerd door Alex van Groningen in samenwerking met Next Level.

De opzet van Financial Systems is vergelijkbaar met die van de Credit Expo die sinds 2005 door Next Level wordt georganiseerd. De toegang is gratis voor de doelgroep bestaande uit financiële professionals en creditmanagers die voor het debiteurenbeheer te maken hebben met de financiële pakketten die binnen het bedrijf worden gebruikt. Net als op de Credit Expo kunnen bezoekers de hele dag de stands op de beursvloer bezoeken om informatie in te winnen en deelnemen aan een zeer uitgebreid programma waarin alles rondom financiële software centraal staat.

Ruim 25 softwareleveranciers

AFAS,  Axiom EPM, Basware, Credit Tools, Davilex, Esize, Exact, Finext, HBSoftware, ICreative, ISProjects, IT-Matchmaker, King Business Software, Medius Business Process Software, Microsoft, MobileXpense, Newbase, Planning Company, prevero, ReadSoft, Ricoh,  Top Image Systems, Twinfield, UNIT4, Visionplanner en Visma Software.

Uitgebreid programma

Tientallen seminars met diverse topsprekers op het snijvlak van Finance en IT zijn gratis bij te wonen op Financial Systems 2013. Hieronder treft u een greep uit het programma.

– Trends in online betalen anno 2013 – Vincent Jansen, Senior Manager Innopay
– Big Data for Better Business and a Better Life – Fabian Jansen, KPMG Management Consulting
– Pas op voor HACKERS – Sander Timmermans CEH (Certified Ethical Hacker)
– 2013, het jaar van de boekhoudsoftware – Gerard Bottemanne, directeur GBNED
– Predictive Analytics bij T-Mobile – Steven de Cocq van Delwijnen, expert in risicomanagement
– Migreer nu naar SEPA! – Gaston Aussems, Nationaal Forum SEPA-migratie DNB

Gratis aanmelden 

Financial Systems 2013 vindt plaats op donderdag 6 juni in het Nieuwegein Business Center. Ga naar www.financial-systems.nl om u direct gratis aan te melden.

 

Bron: www.creditexpo.nl