Op woensdag 8 juni aanstaande organiseert Next Level Academy de eerste editie van het Huurincasso Congres in het NBC Congrescentrum in Nieuwegein.

Serge van Groningen, directeur Next Level, organisator Credit Expo en initiatiefnemer van het Huurincasso Congres: “In de afgelopen jaren hebben tientallen woningcorporaties de weg naar de Credit Expo weten te vinden. Credit management en incasso staan momenteel dan ook hoog op de agenda in de corporatiewereld. Met ondersteuning van het Huurincasso Platform zijn we voornemens om een congres te organiseren dat zich specifiek richt op alle facetten van het credit management binnen woningcorporaties. Tevens wordt ook ingegaan op complexe vraagstukken zoals de problematiek rondom het passend toewijzen en de rol van corporaties bij het huisvesten van statushouders. We willen op deze manier een actieve bijdrage leveren aan de verspreiding van kennis en ervaring op dit gebied.

Marcel Wiedenbrugge, directeur WCMConsult en verantwoordelijk voor de programmering van het Huurincasso Congres: “In de afgelopen twee jaar heb ik een opleidingsprogramma voor het huurincasso team van een middelgrote woningcorporatie ontwikkeld en uitgevoerd. Dit traject heeft mij diverse nieuwe inzichten opgeleverd rondom de organisatie van klant- en resultaatgericht creditmanagement binnen woningcorporaties. De corporatiesector is volop in transitie en er is nog heel veel te bereiken als het gaat om creditmanagement.  Ik ben dan ook zeer enthousiast om vanuit mijn expertise een bijdrage te kunnen leveren aan de organisatie van het eerste Huurincasso Congres.”

Kijk voor meer informatie op de website www.huurincasso-congres.nl of neem direct contact op met

Next Level Academy BV
Serge van Groningen
M: 06-29022791
E: serge@nlacademy.nl

NL-400x400-Huurincasso-Congres-A