Focum is één van de marktleiders op het gebied van data- en risicomanagement. Wij combineren klantinformatie en data-intelligentie om krediet- en betalingsrisico’s voor bedrijven te minimaliseren. Met onze jarenlange ervaring realiseren wij een zo hoog mogelijk acceptatiepercentage en een zo laag mogelijk risico voor onze klanten.

Met de kredietwaardigheidstoets van Focum toetst u een klant realtime op diverse persoons- en kredietwaardigheidskenmerken. Zo kunt u aan de hand van een kredietrisicoprofiel direct het kredietrisico bepalen en tegen welke (extra) voorwaarden u de klant eventueel wilt accepteren.

Heeft u ondanks een goede toetsing toch klanten die niet betalen? Dan biedt SmartCollect van Focum uitkomst. Wij nemen al uw vorderingen in behandeling en zorgen voor het optimale behandeltraject, bij de best geschikte incassopartners, tegen het meest gunstige tarief. Voor uw bedrijf betekent dit een hoger rendement op vorderingen en lagere administratieve lasten.

Focum heeft een uitgebreid aantal producten en diensten op het gebied van klantwerving en –acceptatie, datamanagement, debiteurenbeheer en incassomanagement. Neem voor meer informatie hierover contact met ons op.

Bedrijfsnaam Focum
Adres Bonairelaan 4
Postcode 1213 VH
Plaats Hilversum
Land Nederland
Internet www.focum.nl