Nagenoeg iedereen heeft een boekhoudpakket. Dat werkt super en iedereen is tevreden…of toch niet helemaal. Wat blijkt, in bijna elk pakket is het ‘debiteurenbeheer’ niet of niet voldoende opgenomen.

Het traject nadat de factuur is verzonden is bij de meeste kantoren of handwerk, of opgelost met een ‘work-around’. Dat stelt Outstanding24, exposant op Credit Expo 2019In deze wereld heeft Outstanding24 een fantastische nieuwe oplossing gemaakt. Er zijn natuurlijk een paar andere aanbieders op de markt, maar het is een relatieve nieuwe markt en wij springen eruit.

Wat doet Outstanding24 nu eigenlijk?
Wij koppelen ons systeem aan het bestaande boekhoudpakket en met een implementatie termijn van enkel dagen gaat de klant aan de gang. Zij hebben dan een volledig geautomatiseerd debiteurenbeheer met enkele voordelen:

  • Eigen logo, herkenbaarheid bij eigen klanten
  • Blijven de baas over het systeem en de te nemen acties
  • Ook het incasso traject is inbegrepen. Geen externe partij nodig
  • Kort implementatie traject
  • Zeer geringe investering in zowel gelden als menskracht
  • Verlaging openstaand factuursaldo (DSO), verbetering cash positie
  • Wekelijkse management rapportages met inzage in uw facturatieproces
  • Makkelijk te bedienen applicatie

Interessant voor creditmanagementbedrijven?
Ze kunnen het product allereerst zelf gaan gebruiken, maar natuurlijk ook aanbevelen bij hun bestaande klanten. In de markt van incasso en gerechtsdeurwaarders komt vanuit de klant steeds vaker het verzoek “eerder in te stappen” ter voorkoming van het incasso traject. De meeste incasso/gerechtsdeurwaarderskantoren kunnen hieraan niet voldoen omdat ze dit niet geautomatiseerd hebben. Via onze white label optie kunnen ze dat nu ineens ook gaan aanbieden. Dat maakt bestaande klanten tevreden en zorgt voor kansen in een nieuwe markt.  

Wat maakt Outstanding24 nu zo innovatief?
Wij wilde ervoor waken dat wij een mail machine werden. Een machine die elke maand hetzelfde doet. Door het gebruik van algoritmes en de verwerking van artificial intelligence (AI) hebben wij een zelflerende en zelfdenkende oplossing gebouwd, waarbij de klanten (debiteuren)  door een rating (gebaseerd op hun betaalgedrag) op de bij hun passende manier worden benaderd.

Dit unieke product heeft na een jaar uitvoerig testen nu zijn kracht bewezen en wordt bij onze bestaande klanten gewaardeerd met een zeer hoge NPS score.

Outstanding24; because it’s your money.

Bedrijfsnaam Outstanding24
Adres Prinsenkade 7a
Postcode 4811 VB
Plaats BREDA
Land Nederland
Telefoon 085-0185137
Internet www.outstanding24.com
E-mail anton.maas@outstanding24.com