Van Arkel gerechtsdeurwaarders & incasso behoort met 8 vestigingen in Nederland tot een van de toonaangevende partijen in het incasseren van geldvorderingen, creditmanagement en juridisch advies. Een deskundig team van gerechtsdeurwaarders, incassospecialisten en juristen staan dagelijks voor u klaar. Met dit alles-onder-één-dak concept vormt Van Arkel gerechtsdeurwaarders & incasso op een klant- en resultaatgerichte wijze de brug tussen opdrachtgevers en debiteuren.

Van Arkel werkwijze

Bij Van Arkel werken gedreven professionals. Betrokken mensen die continu hun kennis uitbreiden en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in het vak. Wij stellen ons waar mogelijk flexibel op en houden van een duidelijke en persoonlijke manier van communiceren. Een goed contact met onze opdrachtgevers en debiteuren vinden wij belangrijk. Wij communiceren respectvol, met oog voor uw specifieke wensen.

De werkwijze van Van Arkel kenmerkt zich door efficiency en maatwerk: wij incasseren streng, maar rechtvaardig. We onderscheiden de ‘niet-kunners’ van de ‘niet-willers’. Met onze gesegmenteerde aanpak schatten we per dossier in wat de te verwachten betalingsmoraal is; dus of en hoe men gaat betalen.

Internationale incasso

Onze dienstverlening stagneert niet bij onze landsgrenzen: ook in het buitenland kunnen wij u van dienst zijn.

Transparant

Door een open communicatie en transparante werkwijze bent u op elk moment op de hoogte van de stand van zaken, waar u ook bent. Zo heeft u realtime online inzage in zowel de lopende als afgewikkelde dossiers.

Altijd dichtbij

Met 8 vestigingen verspreid over Nederland is er altijd wel een vestiging van Van Arkel bij u in de buurt. U kunt ons inschakelen voor zaken in elke plaats in Nederland en daarbuiten. En dat is wel zo praktisch. Zo hebben uw debiteuren altijd de mogelijkheid om de betaling contant op een van onze locaties te voldoen. Daarnaast bieden wij onze landelijke klanten een volledige dekking en een gelijke werkwijze in heel Nederland. En heeft u vragen? U bent altijd van harte welkom op een van onze locaties! Persoonlijk contact is een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening. Onze medewerkers helpen u graag verder!

 

 

Bedrijfsnaam Van Arkel Gerechtsdeurwaarders & incasso
Adres St. Ignatiusstraat 267
Postcode 4817 KK
Plaats Breda
Land Nederland
Telefoon 088-8252700
FAX 076-5228147
Internet www.vanarkelgdw.nl
E-mail incasso@vanarkelgdw.nl