FAQ Credit Expo 2018

Bekijk de volgende veel gestelde vragen voordat u contact opneemt met onze organisatie.

Event informatie

Bekijk de volgende veel gestelde vragen voordat u contact opneemt met onze organisatie.

Waar wordt Credit Expo 2018 gehouden?
Credit Expo vindt plaats op 8 november a.s. in het NBC Congrescentrum, Blokhoeve 1, 3438 LC in Nieuwegein. Klik hier voor een routebeschrijving

Wat zijn de openingstijden?
U bent op donderdag 8 november a.s. van harte welkom van 9:00 tot 19:00 uur.

Hoe ziet programma eruit en welke bedrijven staan er dit jaar?
U kunt het programma, de plattegrond en de exposantenlijst in de beurswijzer (pdf) terugvinden. Op locatie krijgt elke bezoeker een hardcopy van de beurswijzer, dus u hoeft deze zelf niet te printen.

Wat kost het bezoeken van Credit Expo?
De toegang tot Credit Expo is gratis mits u behoort tot de doelgroep . Dit ter beoordeling door de organisatie. De organisatie behoudt zich het recht voor om registraties te weigeren. Parkeren is eveneens gratis. Eventuele consumpties op het netwerkterras zijn tegen betaling.

Is registreren als bezoeker verplicht?
Ja. Registreert u zich hier en neem uw toegangsbewijs mee. Dit kan ook bij de entree van de beurs maar wij adviseren om vooraf te registreren. Zo voorkomt u onnodig wachten bij de entree.

Kan het toegangsbewijs vanaf mijn mobiele telefoon gescand worden?
Dit is technisch mogelijk maar zorgt regelmatig voor oponthoud bij de entree. Wij adviseren dan ook om uw toegangsbewijs mee te nemen in print, zodat een wachtrij zoveel mogelijk voorkomen kan worden. Nadat uw toegangsbewijs is gescand krijgt u bij de entree een badge. Zo bent u herkenbaar als bezoeker.

Ik wil samen met iemand anders komen kan dat?
Ja, dat is mogelijk! Diegene(n) dienen zich ook te registreren als bezoeker, zoals hierboven beschreven. Uw toegangsbewijs is namelijk persoonsgebonden en geeft toegang voor 1 persoon.

Ik wil mijn bezoek graag annuleren. Is dat nodig?
Nee, dit is niet nodig. Desgewenst kunt u een collega in uw plaats laten komen. Diegene kan zich melden bij de registratie balie, waar het toegangsbewijs op de juiste naam gesteld kan worden.

Komen de presentaties online?
Nee, de presentaties komen na afloop niet online. Indien u een specifieke presentatie wilt ontvangen dan kunt u een mail sturen naar: info@creditexpo.nl. U ontvangt dan zo snel mogelijk een reactie.

Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op via:

Next Level Academy B.V.
Projectteam Credit Expo
Jan Vrijmanstraat 293
1087 MN Amsterdam
T: +31(0)20 – 672 1371
E: info@creditexpo.nl