De 9e editie van Credit Expo op donderdag 7 november 2013 in het Nieuwegein Business Center is succesvol verlopen. Ondanks het regenachtige weer bezochten maar liefst 1553 credit management professionals en overige geïnteresseerden de jaarlijkse vakbeurs voor creditmanagement.

Gedurende de dag konden de bezoekers deelnemen aan diverse seminars waarin de laatste trends en ontwikkelingen binnen het vakgebied werden belicht. Op de beurvloer presenteerden 45 bedrijven innovatieve mogelijkheden om het order to cash proces te stroomlijnen met als doel de werkkapitaalpositie structureel te verbeteren en het toegenomen debiteurenrisico beheersbaar te houden.

Credit Expo 2013 werd geopend door Jacqueline Zuidweg, Directeur van Zuidweg & Partners en expert in schuldhulpverlening. Jacqueline Zuidweg ging haar openingsspeech onder meer in op het belang van pro-actieve samenwerking tussen schuldhulpverlening en de incassobranche om onnodig oplopende kosten in een zo vroeg mogelijk stadium te voorkomen.

Aan het einde van de drukbezochte dag werd tijdens de netwerkborrel op de beursvloer voor de derde keer de VVCM/MaxCredible Credit Management Innovation Award uitgereikt.

De winnaar van dit jaar was Co-Pay bouw, een initiatief  gericht op het beperken van financiële risico’s rond bouwprojecten voor alle bij een bouwproject betrokken partijen. 

De 10e editie van Credit Expo staat gepland op donderdag 6 november 2014 in het Nieuwegein Business Center. Noteer deze datum alvast in uw agenda.

Bron: www.creditexpo.nl