Op 7 donderdag november aanstaande wordt op de 9e Credit Expo voor de derde keer de Credit Management Innovation Award uitgereikt.

Acht bedrijven hebben dit jaar een case ingezonden waarmee zij de prestigieuze prijs in de wacht hopen te slepen. De kanshebbers zijn:

De VVCM/MaxCredible Credit Management Innovation Award is bedoeld om organisaties en/of organisaties personen te eren voor de wijze waarop zij een innovatieve bijdrage hebben geleverd aan de verbetering van en/of de introductie van nieuwe tools voor de Credit Manager.

De winnaar wordt aangewezen door een vakjury bestaande uit  Joop Tromp (VVCM), Eric van de Beeten (MaxCredible), Jet Creemers (NVI), Nadja Jungmann (Hogeschool Utrecht) en Bob Seemann (NIBE-SVV).

In 2012 ging de Innovation Award naar de Koninklijke Beroepsorganisatie van Gerechtsdeurwaarders (KBvG) voor haar initiatief studie te verrichten naar de mogelijkheid om incassotrajecten sneller en efficiënter te laten verlopen door gebruik te maken van een filtermodel.

De uitreiking van de Credit Management Innovation Award 2013 staat gepland om 17.45 uur tijdens de netwerkborrel op de beursvloer van 9e Credit Expo op donderdag 7 november aanstaande in het Nieuwegein Business Center. U bent van harte welkom.

Bron: www.creditexpo.nl