Credit Expo, het grootste kennis- en netwerkevent voor de Nederlandse Credit Management sector staat op donderdag 7 november in het teken van het thema  Credit Management & Digitale Transformatie

De digitale transformatie brengt veel veranderingen met zich mee en heeft impact op elk individu en elke organisatie. Ook credit managers hebben dagelijks te maken met veranderingen en uitdagingen die digitalisering met zich meebrengt. De credit manager van morgen zal naast kennis van processen en systemen op het gebied van order-to-cash, steeds meer kwaliteiten op het gebied van data- en klantanalyse in huis moet hebben. Wendbaarheid en aanpassingsvermogen zijn de centrale begrippen waar concreet invulling aan moet worden gegeven.

Tegelijk moet de credit manager ervoor waken dat de menselijke maat en het belang van de klant niet uit het oog verloren wordt. Hoe gaat de credit manager met deze vraagstukken om en hoe maak je verstandige keuzes uit het enorme aanbod van mogelijkheden?

Credit Expo 2019 biedt inzicht door de laatste ontwikkelingen en innovaties overzichtelijk te presenteren. Daarbij blikken we tijdens deze jubileumeditie niet alleen terug op de afgelopen 15 jaar, maar denken vooral samen met u vooruit hoe het vakgebied zich in de komende jaren zal gaan ontwikkelen.

Toon uw toegevoegde waarde aan ruim 1500 credit professionals tijdens Nederlands grootste event voor de Credit Management sector

Credit Expo wordt sinds 2005 jaarlijks georganiseerd door Next Level Academy en is uitgegroeid tot Nederlands grootste en meest toonaangevende event het gebied van credit management en hieraan gerelateerde producten en diensten.

Credit Expo is bestemd voor financieel managers, controllers, credit (risk) managers, hoofden debiteurenbeheer, credit controllers en overige credit management professionals die actief zijn in de bovenkant van het MKB. Dit segment herbergt ruim honderdduizend bedrijven in uiteenlopende branches. Jaarlijks verwelkomt Credit Expo ruim 1500 bezoekers en meer dan 45 exposanten.

Bent u actief in de Nederlandse Credit Management sector? Dan is dit het moment om uw maatschappelijke toegevoegde waarde aan de markt te tonen. Credit Expo biedt uniforme stands in de afmetingen 18 m2, 9 m2 en 6 m2. De stands worden turn-key geleverd.

PARTNER BROCHURE CREDIT EXPO 2019 (PDF)

Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u contact opnemen met Serge van Groningen, Product Manager, E: serge@creditexpo.nl M: 06-29022791

Graag tot ziens op Credit Expo 2019 op donderdag 7 november aanstaande in het NBC Congrescentrum in Nieuwegein.

Bekijk hieronder het filmverslag van Credit Expo 2018

 

Bron: Creditexpo.nl