Het Rapport over wereldwijde betalingen 2017  (Engelstalig) bevat belangrijke inzichten zodat u het juiste type betaling aan uw klanten kunt aanbieden. Het rapport van dit jaar is uitgebreider en beter dan ooit; we hebben meer landen en betaalvoorkeuren erin meegenomen dus u krijgt de meest recente details van de wereld van betalingen.

Ekele onderwerpen uit het rapport:

Argentinië

De populatie van 44 miljoen in Argentinië stimuleert een e-commerce groeispurt. Consumenten zijn al vertrouwd met online winkelen en wachten op meer toegang en opties om uit te kiezen. Handelaren die de Argentijnse markt willen betreden, kunnen goed bouwen en voortbouwen op wat de lokale bevolking reeds als voorkeur heeft en profiteren van het gemak van e-commerce.

Biometrie

Biometrische gegevens gaan een einde maken aan de wachtwoordenvloek. Het fundamentele doel van authenticatie is te bewijzen dat een persoon degene is die hij/zij zegt te zijn.. Biometrische gegevens zullen steeds relevanter worden als Europa sterkere klantauthenticatie voorschrijft. Zo snel als een nieuwe technologie evolueert, zijn fraudeurs er uiteraard bij om manieren te vinden om meer geavanceerde veiligheidscontroles te omzeilen, en met biometrie is het niet anders.

Zilveren surfers

Zilveren surfers voegen ook toe aan de wereldwijde betaalmarkten. Oudere consumenten worden vaak over het hoofd gezien door handelaren die blijven focussen op het aantrekken van millennials. Omdat levensverwachtingen stijgen en senioren een groeiend percentage van de wereldbevolking uitmaken, zullen e-commercehandelaren zich moeten gaan focussen op deze snelgroeiende business-kans.

Bankoverschrijvingen

Bankoverschrijvingen zijn het interessantst, zowel in termen van groei als de technologische evolutie. Ze worden naar verwachting de op een na populairste betaalmethode wereldwijd in 2021. Bankoverschrijvingen zijn een aantrekkelijke optie voor online handelaren omdat de kosten van het accepteren van de betaling doorgaans lager zijn dan voor andere betaalkaarten. Gemak draagt ook bij aan de aanvaarding van bankoverschrijvingen voor e-commercebetalingen in ontwikkelingslanden.

Abbonementsdiensten

Abonnementsdiensten zijn gebruikelijker onder consumenten dan ooit. Nu mensenlevens complexer in beheer worden, besparen abonnementen tijd voor belangrijkere zaken. Herhalende facturering zorgt voor een stabiele inkomstenstroom en helpt detailhandelaren een langere relatie met klanten op te bouwen en inzicht te verzamelen in hoe eisen en voorkeuren in de loop der tijd veranderen.

Bron: Worldpay