Buckaroo heeft de afgelopen 15 jaar slimme betaaloplossingen ontwikkeld voor high-performing bedrijven. Ze leveren niet alleen oplossingen, maar adviseren in alle facetten van jouw betaalstrategie met een team van zeer toegewijde payment professionals. Dat maakt Buckaroo anders, effectief en laat je groeien.

In 2005 startte Buckaroo als Payment Service Provider in Nederland en breidde in 2020 uit met een kantoor in België. Buckaroo is een strategische betalingspartner voor meer dan 5.000 bedrijven en organisaties.

Buckaroo verwerkt betalingen door gebruik te maken van slimme betaaltechnologie. Niet alleen voor checkouts, maar ook in hun value-added betaaldiensten die verder gaan dan online betalen, denk aan: abonnementsbetalingen, periodieke incasso, betalingen via tokenization of wallets, creditmanagement met klantvriendelijke factuuropvolging en betaalherinneringen en meer.

De PSP heeft een licentie om rechtstreeks iDEAL en Bancontact betalingen te mogen uitvoeren. Daarnaast kun je kiezen uit meer dan 40 andere lokale en internationale betaalmethoden. Zoals creditcards (Visa, MasterCard, American Express), achteraf betalen (AfterPay, Klarna, Billink) en diverse nieuwe betaalapps (AliPay, Apple Pay).

Buckaroo verwerkt de betalingen voor webshops, corporates, telecombedrijven, overheidsinstellingen, saas-bedrijven, subscription en streaming services en meer. De betaaldiensten van Buckaroo kunnen ook geïntegreerd worden in bestaande software of boekhoudprogramma’s (bijvoorbeeld via betaallinks per e-mail).

Nieuwsgierig?

Boek een vrijblijvend consult in met één van onze payment specialisten Flip Roose en Markus Aardema of kijk op: www.buckaroo.nl

 

Bedrijfsnaam Buckaroo
Adres Zonnebaan 9
Postcode 3542 EA
Plaats Utrecht
Land Nederland
Telefoon 030-7115000
FAX 030-7115001
Internet www.buckaroo.nl