Bezoeken

Door de aanhoudende onzekerheid rondom het coronavirus is Credit Expo 2020 verplaatst naar juni volgend jaar. Zodra er meer details bekend zijn, worden deze op deze website bekend gemaakt.

Hét event voor de Credit Management sector

  • Ontdek de laatste trends en ontwikkelingen in Credit Management
  • Compleet marktoverzicht dienstverleners in Credit Management
  • Doorlopend programma van meer dan 25 kennissessies
  • Ontmoet honderden vakgenoten en ruim 40 exposanten

Credit Expo biedt een compleet overzicht van de markt voor Credit Management en daaraan gerelateerde producten en diensten. U krijgt inzicht in alle mogelijke oplossingen om kredietrisico’s te minimaliseren en uw inkomende cashflow te versnellen zonder klantrelaties onnodig onder druk te zetten.

Meer dan 40 toonaangevende bedrijven presenteren innovatieve producten en diensten op het gebied van debiteurenbeheer, software, kredietinformatie, elektronisch factureren, kredietverzekering, factoring en outsourcing. U ziet in korte tijd wat er in de markt speelt en kunt een goede vergelijking maken tussen de verschillende aanbieders.

Bent u op zoek naar praktische kennis en informatie? In een zeer uitgebreid vakinhoudelijk programma worden alle facetten van het vakgebied belicht. Professionals praten u bij over actualiteiten, vaardigheden, technieken en opmerkelijke praktijkcases.

Credit Expo is gratis toegankelijk voor eindgebruikers en beleidsbepalers ten aanzien van oplossingen op het gebied van Credit Management.

Credit Expo wordt gehouden in juni 2021. Zodra er meer details bekend zijn, worden deze op deze website bekend gemaakt. 

Bekijk hieronder het filmverslag van Credit Expo 2019