Bezoeken

Hét jaarlijkse evenement voor de Nederlandse Credit Management sector op donderdag 7 november 2024 in Congrescentrum 1931 ’s-Hertogenbosch.

Bezoek hét jaarlijkse kennis- en netwerkevent voor de Nederlandse Credit Management sector

Credit Expo biedt een compleet overzicht van de markt voor Credit Management en daaraan gerelateerde producten en diensten. U krijgt inzicht in alle mogelijke oplossingen om kredietrisico’s te minimaliseren en uw inkomende cashflow te versnellen zonder klantrelaties onnodig onder druk te zetten. 

Ruim 40 toonaangevende bedrijven presenteren innovatieve producten en diensten op het gebied Credit Management in de breedste zin van het woord. U ziet in korte tijd wat er in de markt speelt en kunt een goede vergelijking maken tussen de verschillende aanbieders. 

Bent u op zoek naar praktische kennis en informatie? In een uitgebreid vakinhoudelijk programma worden alle facetten van het vakgebied belicht. Professionals uit het vakgebied praten u bij over actualiteiten, vaardigheden, technieken en opmerkelijke praktijkcases.

Hét jaarlijkse kennis en innovatie event voor de Nederlandse Credit Management sector vindt dit jaar plaats op donderdag 7 november 2024 in Congrescentrum 1931 te ’s-Hertogenbosch, één van de meest unieke locaties van Nederland.

  • Ontdek de laatste trends en ontwikkelingen in Credit Management
  • Compleet marktoverzicht van ruim 40 dienstverleners in Credit Management
  • Doorlopend programma van meer dan 25 kennis, expert en inspiratiesessies
  • Ontmoet honderden vakgenoten op één dag!

Vanaf eind april 2024 is het mogelijk om als bezoeker te registreren.