Bezoeken

Hét jaarlijkse evenement voor de Nederlandse Credit Management sector op dinsdag 7 november 2023 in Congrescentrum 1931 ’s-Hertogenbosch.

Bezoek hét jaarlijkse kennis- en netwerkevent voor de Nederlandse Credit Management sector

Credit Expo biedt een compleet overzicht van de markt voor Credit Management en daaraan gerelateerde producten en diensten. U krijgt inzicht in alle mogelijke oplossingen om kredietrisico’s te minimaliseren en uw inkomende cashflow te versnellen zonder klantrelaties onnodig onder druk te zetten. 

Ruim 40 toonaangevende bedrijven presenteren innovatieve producten en diensten op het gebied Credit Management in de breedste zin van het woord. U ziet in korte tijd wat er in de markt speelt en kunt een goede vergelijking maken tussen de verschillende aanbieders. 

Bent u op zoek naar praktische kennis en informatie? In een uitgebreid vakinhoudelijk programma worden alle facetten van het vakgebied belicht. Professionals uit het vakgebied praten u bij over actualiteiten, vaardigheden, technieken en opmerkelijke praktijkcases.

Hét jaarlijkse kennis en innovatie event voor de Nederlandse Credit Management sector vindt dit jaar plaats op donderdag 8 november in Congrescentrum 1931 te ’s-Hertogenbosch, één van de meest unieke locaties van Nederland.

  • Ontdek de laatste trends en ontwikkelingen in Credit Management
  • Compleet en actueel marktoverzicht dienstverleners in Credit Management
  • Doorlopend programma van meer dan 25 kennis, expert en inspiratiesessies
  • Ontmoet honderden vakgenoten op één dag en deel ervaringen over de recente crisisjaren

Vanaf juni 2023 kunt u zich via deze website gratis aanmelden als bezoeker voor Credit Expo 2023.