Bezoeken

Hét jaarlijkse kennis en innovatie event voor de Nederlandse Credit Management sector vind dit jaar plaatst op 28 oktober in Congrescentrum 1931 ’s-Hertogenbosch

Bezoek hét jaarlijkse kennis- en netwerkevent voor de Nederlandse Credit Management community

Credit Expo biedt een compleet overzicht van de markt voor Credit Management en daaraan gerelateerde producten en diensten. U krijgt inzicht in alle mogelijke oplossingen om kredietrisico’s te minimaliseren en uw inkomende cashflow te versnellen zonder klantrelaties onnodig onder druk te zetten. 

Meer dan 40 toonaangevende bedrijven presenteren innovatieve producten en diensten op het gebied Credit Management in de breedste zin van het woord, U ziet in korte tijd wat er in de markt speelt en kunt een goede vergelijking maken tussen de verschillende aanbieders. 

Bent u op zoek naar praktische kennis en informatie? In een uitgebreid vakinhoudelijk programma worden alle facetten van het vakgebied belicht. Professionals uit het vakgebied praten u bij over actualiteiten, vaardigheden, technieken en opmerkelijke praktijkcases.

Hét jaarlijkse kennis en innovatie event voor de Nederlandse Credit Management sector vindt dit jaar plaatst op donderdag 28 oktober in Congrescentrum 1931 te ’s-Hertogenbosch, één van de meest unieke locaties van Nederland.

  • Ontdek de laatste trends en ontwikkelingen in Credit Management
  • Compleet marktoverzicht dienstverleners in Credit Management
  • Doorlopend seminar programma van 25 kennissessies
  • Ontmoet honderden vakgenoten en 40 exposanten
Naar de registratiepagina