Bezoeken

Nederlands grootste event voor de Credit Management sector op donderdag 5 november 2020 in het NBC Congrescentrum in Nieuwegein.

Credit Expo vindt dit jaar in een aangepaste vorm plaats om te voldoen aan de voorgeschreven 1,5 meter afstand. Dit betekent onder meer dat het aantal bezoekers is gelimiteerd en dat het programma is verdeeld in tijdsloten van 2,5 uur.

Gratis aanmelden als bezoeker

Hét event voor de Credit Management sector

  • Ontdek de laatste trends en ontwikkelingen in Credit Management
  • Compleet marktoverzicht dienstverleners in Credit Management
  • Doorlopend programma van meer dan 25 kennissessies
  • Ontmoet honderden vakgenoten en ruim 30 exposanten

Credit Expo biedt een compleet overzicht van de markt voor Credit Management en daaraan gerelateerde producten en diensten. U krijgt inzicht in alle mogelijke oplossingen om kredietrisico’s te minimaliseren en uw inkomende cashflow te versnellen zonder klantrelaties onnodig onder druk te zetten.

Meer dan 45 toonaangevende bedrijven presenteren innovatieve producten en diensten op het gebied van debiteurenbeheer, software, kredietinformatie, elektronisch factureren, kredietverzekering, factoring en outsourcing. U ziet in korte tijd wat er in de markt speelt en kunt een goede vergelijking maken tussen de verschillende aanbieders.

Bent u op zoek naar praktische kennis en informatie? In een zeer uitgebreid vakinhoudelijk programma worden alle facetten van het vakgebied belicht. Professionals praten u bij over actualiteiten, vaardigheden, technieken en opmerkelijke praktijkcases.

Credit Expo is gratis toegankelijk voor eindgebruikers en beleidsbepalers ten aanzien van oplossingen op het gebied van Credit Management.

Credit Expo 2020 wordt gehouden op donderdag 5 november in het NBC Congrescentrum in Nieuwegein.

Bekijk hieronder het filmverslag van Credit Expo 2019