Bezoeken

Hét jaarlijkse evenement voor de Nederlandse Credit Management sector op donderdag 28 oktober 2021 in Congrescentrum 1931 ’s-Hertogenbosch.

Event informatie

Bezoek hét jaarlijkse kennis- en netwerkevent voor de Nederlandse Credit Management sector

Credit Expo biedt een compleet overzicht van de markt voor Credit Management en daaraan gerelateerde producten en diensten. U krijgt inzicht in alle mogelijke oplossingen om kredietrisico’s te minimaliseren en uw inkomende cashflow te versnellen zonder klantrelaties onnodig onder druk te zetten. 

Ruim 40 toonaangevende bedrijven presenteren innovatieve producten en diensten op het gebied Credit Management in de breedste zin van het woord. U ziet in korte tijd wat er in de markt speelt en kunt een goede vergelijking maken tussen de verschillende aanbieders. 

Bent u op zoek naar praktische kennis en informatie? In een uitgebreid vakinhoudelijk programma worden alle facetten van het vakgebied belicht. Professionals uit het vakgebied praten u bij over actualiteiten, vaardigheden, technieken en opmerkelijke praktijkcases.

Hét jaarlijkse kennis en innovatie event voor de Nederlandse Credit Management sector vindt dit jaar plaatst op donderdag 28 oktober in Congrescentrum 1931 te ’s-Hertogenbosch, één van de meest unieke locaties van Nederland.

  • Ontdek de laatste trends en ontwikkelingen in Credit Management na corona
  • Compleet en actueel marktoverzicht dienstverleners in Credit Management
  • Doorlopend programma van meer dan 25 kennis, expert en inspiratiesessies
  • Praat bij met vakgenoten op het eerste fysieke Credit Management event in 2 jaar
Registreren als bezoeker

Coronamaatregelen

Voor bezoekers, sprekers en standhouders gelden de volgende coronamaatregelen:

  • Alles bezoekers, standhouders en sprekers moeten beschikken over een geldige QR-code in de Corona Check App in combinatie met een geldig legitimatiebewijs. We scannen  bij de ingang de QR-code. Kijk voor meer informatie over QR-code op: coronacheck.nl
  • Alle bezoekers, standhouders en sprekers dienen zich vooraf te registreren. Het is dit jaar dus helaas niet mogelijk om op locatie te registreren.