FAQ Credit Expo 2021

Hét jaarlijkse evenement voor de Nederlandse Credit Management sector op donderdag 28 oktober 2021 in Congrescentrum 1931 ’s-Hertogenbosch

Waar wordt Credit Expo 2021 gehouden?
Credit Expo vindt plaats op 28 oktober 2021 in Congrescentrum 1931 ‘s-Hertogenbosch. Klik hier voor een routebeschrijving in Google Maps.

Wat zijn de openingstijden?
Je bent op donderdag 28 oktober 2021 van harte welkom vanaf 8:30 tot 18:30 uur. De officiële opening vindt plaats om 9.00 uur in zaal Limousin 3.

Welke coronaregels zijn van toepassing?
Voor bezoekers, sprekers en standhouders gelden de volgende coronamaatregelen:

    • Bezoekers, standhouders en sprekers dienen te beschikken over een geldige QR-code in de Corona Check App in combinatie met een geldig legitimatiebewijs. Ons team scant bij de ingang de QR-codes. Kijk voor meer informatie over de app en de QR-code op de website: coronacheck.nl
    • Alle bezoekers, standhouders en sprekers dienen zich vooraf te registreren. Het is dus niet mogelijk om op locatie te registreren. 

Wat kost het om Credit Expo te bezoeken?
De toegang tot Credit Expo is gratis onder voorbehoud dat je tot de doelgroep behoort. Dit ter beoordeling door de organisatie.

Waar kan ik me online aanmelden voor Credit Expo 2021?
Registreer hier voor een bezoek aan Credit Expo en neem je toegangsbewijs mee op je smartphone of tablet. Zo voorkom je onnodige wachttijd bij de entree. Nadat je toegangsbewijs is gescand krijg je bij de entree je persoonlijke bezoekersbadge.

Moet ik betalen om mijn auto te parkeren?
Nee, speciaal voor de bezoekers en de partners van Credit Expo is parkeren op de parkeerplaats van congrescentrum 1931 op donderdag 28 oktober de hele dag gratis.

Is er op Credit Expo catering aanwezig?
Ja, er zijn twee cateringpunten op de beursvloer waar je de hele dag eten en drinken kunt bestellen. Let op: consumpties bij deze cateringpunten zijn niet gratis en kunnen uitsluitend met pin worden afgerekend.

Ik wil met een paar collega’s komen, kan dat?
Ja, dat kan. Graag zelfs! Je collega’s dienen zich dan wel zelf te registreren als bezoeker. Jouw toegangsbewijs is namelijk persoonsgebonden en geeft toegang voor één persoon.

Ik ben verhinderd, moet ik me dan afmelden?
Ja graag. Als je (na registratie) bent verhinderd, dan vragen we je om uiterlijk twee werkdagen voor aanvang af te melden via: info@creditexpo.nl. Zodoende kunnen wij onze capaciteit aanpassen op het verwachte aantal bezoekers. Desgewenst kan een collega in jouw plaats komen. Diegene kan zich melden bij de registratiebalie, waar het toegangsbewijs op de juiste naam gesteld kan worden.

Wat gebeurt er als ik me vergeet af te melden? 
Bij een “No-Show” zonder goed onderbouwde reden achteraf, behouden wij ons het recht voor om 50 euro in rekening te brengen. In de praktijk komt dit zelden voor.

Komen de presentaties na afloop online?
Nee, de presentaties komen na afloop niet online. Als je een specifieke presentatie wilt ontvangen dan kun je na afloop een mail sturen naar: info@creditexpo.nl. Je ontvangt dan zo snel mogelijk een reactie van de organisatie of de betreffende partner.

Staat je vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op via:

Next Level Academy B.V.
Projectteam Credit Expo
Jan Vrijmanstraat 293
1087 MN Amsterdam
T: +31(0)20 – 672 1371
E: info@creditexpo.nl

Graag tot ziens op Credit Expo 2021!