FAQ Credit Expo 2024

Hét jaarlijkse evenement voor de Nederlandse Credit Management sector op donderdag 7 november 2024 in Congrescentrum 1931 ’s-Hertogenbosch.

Waar wordt Credit Expo 2024 gehouden?
Credit Expo vindt plaats op donderdag 7 november 2024 in Congrescentrum 1931 ‘s-Hertogenbosch. Klik hier voor een routebeschrijving in Google Maps.

Wat zijn de openingstijden?
Je bent op donderdag 7 november 2024 van harte welkom van 9:00 tot 18:00 uur. De officiële opening vindt plaats om 9.45 uur in Limousin 2.

Zijn er coronamaatregelen van toepassing?
Voor bezoekers en exposanten gelden op dit moment géén coronamaatregelen.

Wat kost het om Credit Expo te bezoeken?
De toegang tot Credit Expo is gratis onder voorbehoud dat je tot de doelgroep behoort. Dit ter beoordeling door de organisatie.

Waar kan ik me online aanmelden voor Credit Expo?
Vanaf eind april 2024 kun je jezelf hier gratis registeren voor een bezoek aan Credit Expo. Neen je toegangsbewijs mee op je smartphone of tablet. Zo voorkom je wachttijd bij de entree. Nadat je toegangsbewijs is gescand ontvang je van een van onze hostesses je persoonlijke badge.

Moet ik betalen om mijn auto te parkeren?
Nee, speciaal voor de bezoekers en de partners van Credit Expo is parkeren op de parkeerplaats van congrescentrum 1931 op donderdag 7 november 2024 de hele dag gratis.

Is er op Credit Expo catering aanwezig?
Ja, er zijn twee cateringpunten op de beursvloer waar je de hele dag eten en drinken kunt bestellen. Let op: consumpties bij deze cateringpunten zijn niet gratis en kunnen uitsluitend met pin worden afgerekend!

Ik wil met een paar collega’s komen, kan dat?
Ja, dat kan. Graag zelfs! Je collega’s dienen zich dan wel zelf te registreren als bezoeker. Jouw toegangsbewijs is namelijk persoonsgebonden en geeft toegang voor één persoon.

Ik ben verhinderd, moet ik me dan afmelden?
Ja graag. Als je (na registratie) bent verhinderd, dan vragen we je om uiterlijk twee werkdagen voor aanvang af te melden via: info@creditexpo.nl. Zodoende kunnen wij onze capaciteit aanpassen op het verwachte aantal bezoekers. Desgewenst kan een collega in jouw plaats komen. Diegene kan zich melden bij de registratiebalie, waar het toegangsbewijs op de juiste naam gesteld kan worden.

Wat gebeurt er als ik me vergeet af te melden? 
Bij een “No-Show” zonder goed onderbouwde reden achteraf, behouden wij ons het recht voor om 100 euro exclusief in rekening te brengen. In de praktijk komt dit maar zelden voor maar het is natuurlijk handiger om jezelf op tijd af te melden of een van je collega’s in je plaats te laten komen.

Komen de presentaties na afloop online?
Nee, de presentaties komen na afloop niet online. Als je een specifieke presentatie wilt ontvangen dan kun je na afloop een mail sturen naar: info@creditexpo.nl. Je ontvangt dan zo snel mogelijk een reactie van de organisatie of de betreffende partner.

Staat je vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op via:

Next Level Academy B.V.
Projectteam Credit Expo
Stroombaan 4 (Edison gebouw)
1181 VX Amstelveen
T: +31(0)20 – 672 1371
E: info@creditexpo.nl

Graag tot ziens op Credit Expo 2024!