Registreren voor Credit Expo 2023

Registreer hier voor een gratis bezoek aan hét jaarlijkse evenement voor de Nederlandse Credit Management sector op dinsdag 7 november in Congrescentrum 1931 ’s-Hertogenbosch.

Registreer hier voor een bezoek aan Credit Expo

Credit Expo 2023 is gratis toegankelijk als u tot de doelgroep behoort. Controleer dus eerst of u tot de doelgroep behoort. Als u niet tot de bezoekersdoelgroep behoort, dan kunt u een toegangskaart kopen, zie onder. 

Behoort u tot de doelgroep? 

Dan kunt u zich tot en met dinsdag 7 november online registreren. U ontvangt dan per e-mail een toegangsbewijs. Op dinsdag 7 november kunt u zich desgewenst ook op locatie registreren. Als u tot de doelgroep behoort zijn er geen kosten aan uw registratie verbonden!

Gratis aanmelden zonder registratiecode

Bent u in het bezit van een persoonlijke uitnodiging? 

Dan kunt u zich, onder voorbehoud dat u tot de doelgroep behoort, tot en met dinsdag 7 november gratis online registreren. U kunt natuurlijk ook op locatie registreren. Vergeet in dit geval niet om uw persoonlijke uitnodiging mee te nemen.

Gratis aanmelden met registratiecode

NB: de registratiecode staat in de persoonlijke uitnodiging die u per e-mail die u heeft ontvangen.

Behoort u niet tot de doelgroep?

Als u niet tot de doelgroep behoort dan kunt u een toegangskaart kopen voor een tarief van 250 euro exclusief btw en servicekosten. Indien u lid bent van de Vereniging voor Credit Management (VVCM), en niet tot de doelgroep behoort, bedraagt de toegang 100 euro exclusief btw en servicekosten. 

Klik hier om een ticket te kopen via Eventbrite

Uw bezoek aan Credit Expo afmelden 

Indien u (na gratis registratie) onverhoopt bent verhinderd, dan dient u zich uiterlijk twee werkdagen voor aanvang af te melden via info@creditexpo.nl.

Bij een zogeheten “No-Show” kan een bedrag van 100 euro in rekening worden gebracht. Er kan altijd een collega in uw plaats komen.

Bel voor eventuele vragen over uw registratie naar nummer 020 – 672 1371 of stuur een mail naar info@creditexpo.nl