Registreren voor Credit Expo 2020

Registreer hieronder voor gratis bezoek aan Credit Expo.

Event informatie

Registreer voor een bezoek aan Credit Expo

Credit Expo is uitsluitend gratis toegankelijk als u tot de doelgroep behoort. Dit geldt ook als u in het bezit bent van een uitnodiging. Controleer dus eerst of u tot de doelgroep behoort.  

Behoort u tot de doelgroep? 

Dan kunt u zich tot en met woensdag 4 november online registreren. U ontvangt dan per e-mail een toegangsbewijs. Op donderdag 5 november kunt u zich desgewenst ook nog op locatie registreren. Als u tot de doelgroep behoort zijn er geen kosten aan uw registratie verbonden!

Gratis aanmelden

Bent u in het bezit van een persoonlijke uitnodiging? 

Dan kunt u zich, onder voorbehoud dat u tot de doelgroep behoort, tot en met donderdag 5 november gratis online registreren. U kunt natuurlijk ook op locatie registreren. Vergeet in dit geval niet om uw uitnodigingskaart mee te nemen!

Aanmelden met registratiecode

NB: de registratiecode staat in de persoonlijke uitnodiging die u per e-mail die u heeft ontvangen.

Behoort u niet tot de doelgroep?

Als u niet tot de doelgroep behoort dan kunt u een toegangskaart kopen voor een tarief van 250 euro exclusief btw en servicekosten. 

Klik hier om een ticket te kopen

Uw bezoek aan Credit Expo afmelden 

Indien u (na gratis registratie) onverhoopt bent verhinderd, dan dient u zich uiterlijk twee werkdagen voor aanvang af te melden via info@creditexpo.nl.

Bij een zogeheten “No-Show” wordt een bedrag van 50 euro in rekening gebracht. Desgewenst kan een collega in uw plaats komen.

Bel voor eventuele vragen naar nummer 020 – 672 1371