Registreren voor Credit Expo 2018

Registreer voor een gratis bezoek aan Credit Expo 2018 op donderdag 8 november in Nieuwegein en ontvang per e-mail een toegangsbewijs. Snel en simpel.

Registreer voor een gratis bezoek aan Credit Expo 2018

Credit Expo gratis toegankelijk als u in het bezit bent van een persoonlijke uitnodiging van een van de exposanten of als u tot de doelgroep behoort. Controleer dit eerst.

Behoort u tot de doelgroep? 

Dan kunt u zich tot en met woensdag 7 november online registreren. U ontvangt dan per e-mail een toegangsbewijs. Op donderdag 8 november kunt u zich desgewenst ook nog op locatie registreren.

Als u tot de doelgroep behoort zijn er geen kosten aan uw registratie verbonden!

Aanmelden zonder registratiecode

Bent u in het bezit van een uitnodigingskaart of registratiecode? 

Dan kunt u zich tot en met donderdag 8 november gratis online registreren. U kunt natuurlijk ook op locatie registreren. Vergeet in dit geval uw uitnodigingskaart niet mee te nemen!

Aanmelden met registratiecode

NB: de registratiecode staat op de achterzijde van uw persoonlijke uitnodigingskaart of in de persoonlijke uitnodiging die u per e-mail die u heeft ontvangen.

Behoort u niet tot de doelgroep en heeft u geen uitnodigingskaart?

Als u niet tot de doelgroep behoort en u bent niet in het bezit van een uitnodigingskaart, dan kunt u zich hier registreren tegen een tarief van 200 euro exclusief btw per persoon. 

Bel voor eventuele vragen naar nummer 020 – 672 1371