Registreren

Registreer hier voor gratis bezoek aan Credit Expo 2020

Registreer voor een bezoek aan Credit Expo

Credit Expo is uitsluitend gratis toegankelijk als u tot de doelgroep behoort. Dit geldt ook als u in het bezit bent van een uitnodiging. Controleer dus eerst of u tot de doelgroep behoort.  

Behoort u tot de doelgroep? 

Dan kunt u zich tot en met woensdag 4 november online registreren. U ontvangt dan per e-mail een toegangsbewijs. Op donderdag 5 november kunt u zich desgewenst ook nog op locatie registreren. Als u tot de doelgroep behoort zijn er geen kosten aan uw registratie verbonden!

Gratis aanmelden

Bent u in het bezit van een persoonlijke uitnodiging? 

Dan kunt u zich, onder voorbehoud dat u tot de doelgroep behoort, tot en met donderdag 5 november gratis online registreren. U kunt natuurlijk ook op locatie registreren. Vergeet in dit geval niet om uw uitnodigingskaart mee te nemen!

Aanmelden met registratiecode

NB: de registratiecode staat in de persoonlijke uitnodiging die u per e-mail die u heeft ontvangen.

Behoort u niet tot de doelgroep?

Als u niet tot de doelgroep behoort dan kunt u een toegangskaart kopen voor een tarief van 250 euro exclusief btw en servicekosten. Indien u lid bent van de Vereniging voor Credit Management (VVCM), en niet tot de doelgroep behoort, bedraagt de toegang 50 euro exclusief btw en servicekosten. 

Klik hier om een ticket te kopen

Uw bezoek aan Credit Expo afmelden 

Indien u (na gratis registratie) onverhoopt bent verhinderd, dan dient u zich uiterlijk twee werkdagen voor aanvang af te melden via info@creditexpo.nl.

Bij een zogeheten “No-Show” wordt een bedrag van 50 euro in rekening gebracht. Desgewenst kan een collega in uw plaats komen.

Bel voor eventuele vragen naar nummer 020 – 672 1371