FIQAS ondersteunt sinds 1989 organisaties in hun order to cash-proces. Van transacties verwerken en tariferen tot het daadwerkelijk factureren en incasseren van facturen, ongeacht type organisatie of sector.

Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van complexe en omvangrijke processen. Maandelijks verwerkt ons Abillity®-platform meer dan een miljard transacties, worden er miljoenen facturen gemaakt en gedistribueerd, wordt er voor honderden miljoenen aan betalingen geïncasseerd en verwerkt en tienduizenden herinneringen verstuurd.

Het is niet voor niets dat diverse aansprekende bedrijven van over de hele wereld kiezen voor de kennis en kunde van FIQAS en haar Abillity®-platform.

Over FIQAS

Met zo’n 55 enthousiaste professionals werken we vanuit ons uniek ingerichte kantoor in Aalsmeer, nabij Amsterdam. Meer dan de helft van onze collega’s werkt al meer dan 10 jaar bij ons bedrijf, een groeiende groep zelfs meer dan 20 jaar. Daarmee beschikken we over enorm veel – in house – deskundigheid en ervaring, die we met trots inzetten om dagelijks van toegevoegde waarde te zijn voor de prachtige bedrijven die vertrouwen op onze dienstverlening.

Bedrijfsnaam FIQAS Software
Adres Hornweg 5
Postcode 1432 GD
Plaats Aalsmeer
Land Nederland
Telefoon 0297 38 23 23
Internet www.fiqas.nl
E-mail sales@fiqas.nl