Ondanks de aanhoudende onzekerheid als gevolg van Covid-19 heeft Twikey bevestigd dit jaar weer deel te nemen als partner aan Credit Expo op donderdag 5 november 2020 in het NBC Congrescentrum in Nieuwegein.

“Het coronavirus heeft onze planning voor de Credit Expo 2020 flink overhoop gehaald. Inmiddels hebben we tal van aanpassingen doorgevoerd conform het protocol voor zakelijke bijeenkomsten dat is opgesteld door brancheverenigingen in de evenementensector. Op basis hiervan verwachten wij dat Credit Expo op donderdag 5 november doorgaat. Een van de aanpassingen betreft het waarborgen van de anderhalve meter. Dit resulteert onder meer in een splitsing van het programma in tijdsloten. Twikey ziet ondanks de aanpassingen toegevoegde waarde in deelname. Dat is voor ons een belangrijke steun in de rug”, aldus Serge van Groningen, organisator van Credit Expo 2020

“Wij zien Credit Expo als een belangrijk evenement om informeel in contact te komen met bestaande en nieuwe relaties. In tijden van crisis is wendbaarheid cruciaal. Bedrijven moeten zich snel aanpassen aan de nieuwe situatie en dat is precies wat Credit Expo nu doet. Veel bedrijven zoeken juist nu versneld naar slimme technologische oplossingen om kosten te verlagen, hun cashflow te verbeteren en administratieve processen te digitaliseren. We zijn er daarom van overtuigd dat we dit najaar een hoop nieuwe interessante contacten zullen opdoen op Credit Expo. Zodoende hebben wij besloten om deel te nemen. Het thema “Skills for the digital age” past bovendien goed bij ons bedrijf en bij deze tijd. Versnelde digitalisering van creditmanagement is een fundamenteel gevolg van deze crisis” aldus Benjamin Alkemade Sales Director Twikey.

Credit Expo is sinds 2005 het grootste kennis- en innovatie event voor de Nederlandse creditmanagementsector. Credit Expo staat jaar gepland op donderdag 5 november 2020 in het NBC Congrescentrum te Nieuwegein.

Twikey is marktleider op het gebied van Digitaal Incassomachtigen en biedt verschillende oplossingen om betalingsverkeer slimmer, goedkoper en efficiënter te maken. Hierbij levert Twikey de technische oplossingen om betalingen via betaalinks via uw eigen bankrekening te ontvangen. En automatiseert Twikey het proces rondom automatische incasso’s en storneringen. Twikey is al jaren partner van Credit Expo in zowel België als Nederland.

Bron: Creditexpo.nl