Credit Expo 2021

Hét jaarlijkse evenement voor de Nederlandse Credit Management sector op donderdag 28 oktober aanstaande in Congrescentrum 1931 ’s-Hertogenbosch.

Programma Exposantenlijst Plattegrond Beurswijzer

Skills for the digital age 

Credit Expo, hét jaarlijkse kennis- en netwerkevent voor de Nederlandse Credit Management community, staat in het teken van het thema de “Skills for the digital age”. Door de Covid-19 pandemie is de digitale transformatie in een stroomversnelling terecht gekomen. De digitale transformatie verandert onze manier van werken fundamenteel. Ook credit managers hebben te maken met grote veranderingen en uitdagingen. Welke digitale vaardigheden zijn essentieel en welke niet? Credit Expo biedt inzicht door de laatste trends en ontwikkelingen overzichtelijk te presenteren.

De impact van Covid-19 op betalingsgedrag

Covid-19 heeft de wereld compleet op zijn kop gezet. Vrijwel alle bedrijfstakken hebben daardoor te maken met grote financiële en logistieke uitdagingen. Een van subthema’s is de impact van de coronacrisis op het betaalgedrag van consumenten en bedrijven. We blikken terug op de eerste anderhalf jaar van deze nieuwe werkelijkheid en nemen u mee in de bevindingen en oplossingen op het gebied van Credit Management.

Ontmoet vakgenoten

Credit Expo is Nederlands grootste business event voor de Credit Management sector. Ontmoet honderden vakgenoten. Deel kennis en ervaringen. Laat u bijpraten over de laatste marktontwikkelingen.

Innovatieve producten en diensten

Op Credit Expo presenteren ruim 40 toonaangevende credit management bedrijven innovatieve producten en diensten op het gebied van credit risk, billing, dispuut en collection management.

De impact van Covid-19 op betaalgedrag

Covid-19 heeft de wereld op zijn kop gezet. Vrijwel alle sectoren hebben te maken met grote financiële en logistieke uitdagingen. Wat zijn de verwachtingen?

Uitgebreid programma

Bent u op zoek naar praktische kennis en informatie? In een uitgebreid vakinhoudelijk programma belichten diverse topsprekers alle facetten van het veelzijdige vakgebied Credit Management.

Credit Expo vindt plaats in 1931 Congrescentrum ’s-Hertogenbosch, één van de meest unieke locaties van Nederland. Het is een half uur rijden vanuit Utrecht, en minder dan een uur vanuit Amsterdam.

Bekijk de routebeschrijving