Credit Expo 2023

Hét jaarlijkse evenement voor de Nederlandse Credit Management sector op dinsdag 7 november 2023 in Congrescentrum 1931 ’s-Hertogenbosch.

Thema: Duurzaamheid

Voor Credit Expo, hét jaarlijkse kennis- en netwerkevent voor de Nederlandse Credit Management Community, staat dit jaar het thema Duurzaamheid centraal. In de context van Credit Management staat duurzaamheid voor continuïteit op het gebied van processen, mensen (relaties) en systemen. Daarbij wordt ook gekeken naar zaken als klantgerichtheid, klantloyaliteit, flexibiliteit en lange termijn waardecreatie. Niet alleen voor de klant, maar ook voor de eigen organisatie.

Waardedenken neemt een centrale positie in bij dit thema. Daarbij kunnen we denken aan vraagstukken hoe we het order to cash proces klantgerichter en flexibeler kunnen opzetten, maar ook het ontwikkelen van beleid om klanten in moeilijke tijden zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Duurzaamheid vraagt om een heldere visie op de markt, klanten, de eigen interne organisatie en de maatschappij. Een duurzame organisatie kijkt naar resultaten in de brede betekenis van het woord, waarbij succes niet alleen afhankelijk is van op tijd betaald worden. Tijdens Credit Expo 2023 gaan we op zoek naar de kenmerken van duurzame organisaties en hoe als je Credit Manager een significante bijdrage kunt leveren om duurzaamheid in het bedrijfsmodel te implementeren of te verbeteren.

Ontmoet vakgenoten

Credit Expo is Nederlands grootste business event voor de Credit Management sector. Ontmoet honderden vakgenoten. Deel kennis en ervaringen. Laat u bijpraten over de laatste marktontwikkelingen.

Innovatieve producten en diensten

Op Credit Expo presenteren ruim 40 toonaangevende credit management bedrijven innovatieve producten en diensten op het gebied van credit risk, billing, dispuut en collection management.

Uitgebreid programma

Bent u op zoek naar praktische kennis en informatie? In een uitgebreid vakinhoudelijk programma belichten diverse topsprekers alle facetten van het veelzijdige vakgebied Credit Management.

Credit Expo vindt plaats in 1931 Congrescentrum ’s-Hertogenbosch, één van de meest unieke locaties van Nederland. Het is een half uur rijden vanuit Utrecht, en minder dan een uur vanuit Amsterdam.

Bekijk de routebeschrijving