Credit Expo 2023

Hét jaarlijkse evenement voor de Nederlandse Credit Management sector op dinsdag 7 november 2024 in congrescentrum 1931 ’s-Hertogenbosch.

THEMA | CREDIT MANAGEMENT & AI

Op Credit Expo Nederland 2024 staat het thema Artificial Intelligence (AI) centraal. We kijken naar de impact van AI op credit management, maar ook op aanverwante gebieden zoals juridisch, personeel en IT. AI heeft de potentie om de wijze waarop credit management in organisaties wordt toegepast significant te veranderen. Met behulp van AI zijn organisaties beter in staat om risico’s nauwkeuriger te beoordelen, besluitvorming te optimaliseren en diverse operationele processen te verbeteren of te versnellen. Maar deze baanbrekende technologie brengt ook belangrijke vragen met zich mee. Wat betekent de opkomst van AI voor de arbeidsmarkt in de sector? Welke juridische uitdagingen liggen in het verschiet? Welke ethische overwegingen moeten we maken bij het inzetten van AI in credit management? Tijdens Credit Expo Nederland 2024 delen experts hun inzichten over deze cruciale vraagstukken en bieden bezoekers tal van aanknopingspunten om verantwoord en effectief met AI van start te gaan of te verfijnen. Daarnaast komen zoals steeds ook andere actuele onderwerpen aan bod in het uitgebreide programma.

Ontmoet vakgenoten

Credit Expo is Nederlands grootste business event voor de Credit Management sector. Ontmoet honderden vakgenoten. Deel kennis en ervaringen. Laat u bijpraten over de laatste marktontwikkelingen.

Innovatieve producten en diensten

Op Credit Expo presenteren ruim 40 toonaangevende credit management bedrijven innovatieve producten en diensten op het gebied van credit risk, billing, dispuut en collection management.

Uitgebreid programma

Bent u op zoek naar praktische kennis en informatie? In een uitgebreid vakinhoudelijk programma belichten diverse topsprekers alle facetten van het veelzijdige vakgebied Credit Management.

Credit Expo vindt plaats in 1931 Congrescentrum ’s-Hertogenbosch, één van de meest unieke locaties van Nederland. Het is een half uur rijden vanuit Utrecht, en minder dan een uur vanuit Amsterdam.

Bekijk de routebeschrijving