Credit Expo 2019

Het grootste kennis en business event voor de Nederlandse Credit Management sector op donderdag 7 november 2019 in het NBC Congrescentrum te Nieuwegein.

Welkom op Credit Expo 2019

Credit Expo is het grootste business event voor de Nederlandse Credit Management sector. Credit Expo brengt vraag en aanbod in een inspirerende omgeving op één dag bij elkaar door middel van een vakbeurs in combinatie met een kwalitatief hoogwaardig seminarprogramma. Daarmee biedt Credit Expo bezoekers een compleet overzicht van de Nederlandse markt voor Credit Management en daaraan gerelateerde producten en diensten. Credit Expo wordt sinds 2005 jaarlijks georganiseerd door Next Level Academy in samenwerking met de Vereniging voor Credit Management. Credit Expo wordt jaarlijks door ruim 1500 credit management professionals bezocht.

Ontmoet honderden vakgenoten

Credit Expo is Nederlands grootste business event voor de Credit Management sector. Ontmoet honderden vakgenoten. Deel kennis en ervaringen. Laat u bijpraten over de laatste marktontwikkelingen.

Innovatieve producten en diensten

Op Credit Expo presenteren ruim 50 toonaangevende credit management bedrijven innovatieve producten en diensten op het gebied van credit risk, billing, dispuut en collection management.

Uitgebreid programma

Bent u op zoek naar praktische kennis en informatie? In een zeer uitgebreid vakinhoudelijk programma belichten diverse topsprekers alle facetten van het veelzijdige vakgebied Credit Management.

Credit Expo wordt gehouden in het NBC in Nieuwegein. Deze centraal gelegen locatie is voorzien van alle faciliteiten om Credit Expo tot een succes te maken. Bovendien kunt u er gratis parkeren.

Bekijk de routebeschrijving