Credit Expo 2024

Hét jaarlijkse evenement voor de Nederlandse Credit Management sector op donderdag 7 november 2024 in congrescentrum 1931 ’s-Hertogenbosch.

THEMA | CREDIT MANAGEMENT & AI

Dit jaar staat het thema Artificial Intelligence (AI) centraal op de Credit Expo. We kijken naar de nieuwe mogelijkheden en naar de impact van AI op credit management. Maar ook naar de impact van AI op aanpalende gebieden zoals finance, marketing, sales en HR. AI heeft de potentie om de wijze waarop credit management wordt toegepast binnen organisaties ingrijpend te veranderen. Met behulp van AI zijn organisaties in staat om risico’s sneller en beter te beoordelen, besluitvorming te optimaliseren en processen te perfectioneren. AI brengt ook veel vragen met zich mee. Wat betekent de komst van AI voor de werkgelegenheid in de sector? Welke juridische uitdagingen liggen in het verschiet? Welke ethische overwegingen zouden we moeten we maken bij de inzet van AI in credit management? Tijdens Credit Expo delen experts hun inzichten over deze cruciale vraagstukken en bieden aanknopingspunten om verantwoord met AI van start te gaan. Daarnaast komen er diverse andere actuele onderwerpen aan bod in het zeer uitgebreide programma van Credit Expo.

Ontmoet vakgenoten

Credit Expo is Nederlands grootste business event voor de Credit Management sector. Ontmoet honderden vakgenoten. Deel kennis en ervaringen. Laat u bijpraten over de laatste marktontwikkelingen.

Innovatieve producten en diensten

Op Credit Expo presenteren ruim 40 toonaangevende credit management bedrijven innovatieve producten en diensten op het gebied van credit risk, billing, dispuut en collection management.

Uitgebreid programma

Bent u op zoek naar praktische kennis en informatie? In een uitgebreid vakinhoudelijk programma belichten diverse topsprekers alle facetten van het veelzijdige vakgebied Credit Management.

Credit Expo vindt plaats in 1931 Congrescentrum ’s-Hertogenbosch, één van de meest unieke locaties van Nederland. Het is een half uur rijden vanuit Utrecht, en minder dan een uur vanuit Amsterdam.

Bekijk de routebeschrijving