Credit Expo 2022

Hét jaarlijkse evenement voor de Nederlandse Credit Management sector op dinsdag 8 november aanstaande in Congrescentrum 1931 ’s-Hertogenbosch.

Thema: High Performance

Credit Expo, hét jaarlijkse kennis- en netwerkevent voor de Nederlandse Credit Management Community, staat dit jaar in het teken van het thema High Performance. Het zijn uitdagende tijden voor Credit Managers. Corona heeft wereldwijd voor verstoringen in supply chains gezorgd. Daarnaast zorgt de oorlog in Oekraïne voor grote economische onzekerheid en alsmaar stijgende prijzen. Dit resulteert in financiële onzekerheid voor brede groepen in de samenleving.

Tegelijkertijd zijn er diverse sectoren in het bedrijfsleven die tijdens de coronacrisis grote verliezen hebben geleden en die dankzij diverse steunmaatregelen overeind zijn gebleven. Nu de steunmaatregelen worden afgebouwd en de uitgestelde belastingen moeten worden terugbetaald, nemen de faillissementsrisico’s in deze sectoren aanzienlijk toe. De Credit Manager heeft als uitdaging al deze factoren te vertalen naar zakelijke risico’s en een klantgericht Credit Management beleid.

High Performance is een pragmatische managementmethode waarmee je significant betere resultaten kunt halen door slimmer te werken. Tijdens Credit Expo 2022 gaan we op zoek naar de kenmerken van High Performance organisaties en hoe als je Credit Manager het allerbeste uit jezelf, je team en je partners kunt halen om tot High Performance te komen.

Ontmoet vakgenoten

Credit Expo is Nederlands grootste business event voor de Credit Management sector. Ontmoet honderden vakgenoten. Deel kennis en ervaringen. Laat u bijpraten over de laatste marktontwikkelingen.

Innovatieve producten en diensten

Op Credit Expo presenteren ruim 40 toonaangevende credit management bedrijven innovatieve producten en diensten op het gebied van credit risk, billing, dispuut en collection management.

Uitgebreid programma

Bent u op zoek naar praktische kennis en informatie? In een uitgebreid vakinhoudelijk programma belichten diverse topsprekers alle facetten van het veelzijdige vakgebied Credit Management.

Credit Expo vindt plaats in 1931 Congrescentrum ’s-Hertogenbosch, één van de meest unieke locaties van Nederland. Het is een half uur rijden vanuit Utrecht, en minder dan een uur vanuit Amsterdam.

Bekijk de routebeschrijving