Over Atradius

Atradius is Nederlands grootste kredietverzekeraar en biedt diverse diensten op het gebied van credit management zoals kredietverzekering, bedrijfsinformatie en incasso.

Voor iedere onderneming, klein of groot, bieden wij een oplossing. Of u nu alleen zaken doet in Nederland of ook daarbuiten. Met onze kredietverzekering bent u beschermt tegen schade die ontstaat als een zakelijke klant de facturen niet kan betalen. Daarbij helpt onze incassodienst om niet betaalde rekeningen te innen bij uw zakelijke klanten. Zo heeft u de vrijheid om zaken te doen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de risico’s.

Dankzij betrouwbare informatie van Atradius over uw zakelijke klanten, weet u precies wat hun financiële situatie is.

Daarbij bieden wij inzicht in de economische situatie in landen en vooruitzichten voor sectoren, wat bijdraagt aan uw commerciële kansen.

Uw kansen omzetten in resultaten? Neem vandaag nog contact met ons op en laat u informeren door één van onze specialisten.

Een overzicht van onze producten

Of het nu gaat om een startende onderneming, een middelgrote onderneming of een multinational – met de producten en diensten van Atradius stelt u de liquiditeit en het succes van uw onderneming veilig.

Met mkbZeker van Atradius heeft u een unieke oplossing in handen. Wij helpen en beschermen u als uw klant je niet meer kan betalen, doordat hij bijvoorbeeld failliet gaat. Het is een kredietverzekering met eenvoudige voorwaarden, maximale dekking, flexibele incassodiensten én u bewaakt uw cashflow. Met mkbZeker bent u verzekerd van betaling! Al vanaf € 100 per maand.

Bij Atradius weten wij dat uw bedrijf anders is dan andere, daarom bieden wij Modula: een kredietverzekeringsconcept dat polissen op maat mogelijk maakt. U kiest dus alleen de bouwstenen die u nodig heeft. Aan de basisdekking voegt u naar keuze extra modules toe die voor uw onderneming van belang zijn, zoals bijvoorbeeld politieke risicodekking of dekking voor fabricagerisico. Zo zit de Modula-polis altijd als gegoten en verzekert u niet méér, maar ook niet minder dan uw bedrijf nodig heeft. Het resultaat? Een eenduidige en transparante polis, waarbij wij het betalingsrisico overnemen.

Bedrijfsnaam Atradius
Adres David Ricardostraat 1
Postcode 1066 JS
Plaats Amsterdam
Land Nederland
Telefoon 020 5533355
FAX 020-5532811
Internet www.atradius.nl
E-mail customerservice.nl@atradius.com