Holthuizen Incasso Advocaten is een advocatenkantoor gespecialiseerd in incasso, rechtsmaatregelen en juridisch advies. Al sinds 1985 helpen wij bedrijven met de incasso van onbetaalde vorderingen en juridische geschillen. Onze cliënten zijn voornamelijk multinationals en MKB-bedrijven in de zakelijke markt.

No cure, no pay voor minnelijke incasso

In onze aanpak ligt de focus op het minnelijk incasseren van uw vordering. Dit doen wij door een intensief incassotraject met vaste ervaren incassomedewerkers die maatwerk bieden. Bij minnelijke incasso werken wij op basis van no cure, no pay en uiteraard zijn al onze werkzaamheden online te volgen in ons incassoportal.

Het voordeel van een incasso advocaat
Wanneer minnelijke incasso niet tot betaling leidt kan een advocaat meer rechtsmaatregelen voor u inzetten dan een incassobureau of deurwaarder. Zo kunnen wij bijvoorbeeld ook dagvaarden voor vorderingen boven €25.000,-, conservatoir beslag leggen en het faillissement van uw debiteur aanvragen. Deze ruime gerechtelijke mogelijkheden en de juridische expertise om geschillen op te lossen maken een incasso advocaat de meest geschikte incassopartner voor zakelijke incasso.

Bedrijfsnaam Holthuizen Incasso Advocaten
Adres Kloveniersburgwal 131A
Postcode 1011 KD
Plaats Amsterdam
Land Nederland
Telefoon +31 (0)20-6538530
Internet www.hhlaw.nl
E-mail info@hhlaw.nl