Serrala is een wereldwijd bedrijf voor financiële automatisering en B2B-betalingssoftware dat wereldwijd veiligere betalingsmogelijkheden creëert voor ondernemingen van elke omvang. Wij zijn een toonaangevende fintech-onderneming die de grenzen van financiële software verlegt door financiën en treasury te integreren in één centraal ecosysteem voor zakelijke betalingen – het “Universe of Payments”. 

Wij ondersteunen onze klanten bij het digitaliseren van hun financiële processen, het besparen van kosten, het minimaliseren van risico’s en het bieden van real-time inzichten in hun wereld van betalingen. Wij zijn de enige leverancier die een naadloos geïntegreerd portfolio van oplossingen biedt voor het beheer van alle inkomende en uitgaande betalingen, treasury-processen en gerelateerde gegevens en documenten in elk IT-landschap. 

Vandaag de dag is Serrala een snelgroeiend bedrijf met kantoren in Noord-Amerika, Europa, Azië en het Midden-Oosten en meer dan 700 medewerkers. Serrala zorgt voor innovatie voor meer dan 2.800 klanten, waaronder bijna 22% van de S&P500-bedrijven. 

Bekijk de onderstaande video of bezoek serrala.com 

Bedrijfsnaam Serrala EMEA
Adres Keizer Karelplein 5
Postcode 1185 HL
Plaats AMSTELVEEN
Land Nederland
Telefoon +49 (0)40 51 48 08 0
FAX +49 (0)40 51 48 08 188
Internet www.serrala.com
E-mail m.wichmann@serrala.com