Op donderdag 7 november aanstaande vindt de vijftiende editie van Credit Expo plaats in het NBC te Nieuwegein. Credit Expo heeft in de afgelopen vijftien jaar een vaste plek in de agenda van de Credit Manager verworven als het belangrijkste en meest toonaangevende event voor de sector. Hieronder gaan we in op het belang Credit Expo als hét platform voor innovaties binnen de sector, geven u als bezoeker enkele praktische tips en staan stil bij het centrale thema Digitale Transformatie.

Hét platform voor alle betrokkenen in de Credit Management sector 

Serge van Groningen, organisator: “De toegevoegde waarde van Credit Expo zit in het feit dat je als bezoeker op één dag alles kunt zien wat er in de markt speelt. Nieuwe aanbieders, nieuwe producten en diensten van bestaande aanbieders, nieuwe inzichten, best practices, innovatieve tools en technologieën. Er is daarnaast ruim de gelegenheid om presentaties bij te wonen en bij te praten en contact te leggen met vakgenoten. Voor exposanten is Credit Expo de ultieme gelegenheid om nieuwe producten of diensten te lanceren, contact te leggen met nieuwe relaties en bij te praten met klanten. Credit Expo wordt jaarlijks op donderdag in de eerste of de tweede week van november gehouden. Zowel voor onze bezoekers als voor onze exposanten is Credit Expo het jaarlijkse event om niet te missen.”

Plan je bezoek aan Credit Expo 

Met jaarlijks in totaal 1500 bezoekers, 45 standhouders en meer dan 35 presentaties is het voor bezoekers belangrijk om keuzes te maken. Serge van Groningen: “Ieder jaar spreek ik bezoekers die het gevoel hebben dat de dag voorbij is gevlogen en dat ze nog wel een dag extra hadden willen komen. Credit Expo is en blijft echter een eendaags event: kort maar krachtig. Ik zou iedere bezoeker aanraden om vooraf goed te bedenken welke exposanten en presentaties je wilt bezoeken. Met een goede planning voorkom je dat je aan het einde van de dag dingen hebt gemist.”

Credit Management & Digitale transformatie

Credit Expo staat dit jaar in het teken van digitale transformatie. In de afgelopen jaren is er veel gebeurd. Er zijn veel nieuwe IT-partijen bijgekomen die het traditionele incassolandschap flink hebben opgeschud. Ontwikkelingen als Cloud (SaaS), Big Data, Analytics en Kunstmatige Intelligentie stonden vijftien jaar geleden in de kinderschoenen. Vandaag hebben ze steeds grotere impact op onze sector. Dit zien we terug in zowel het aanbod van exposanten als in het programma van Credit Expo.

Serge van Groningen: “Elke organisatie die binnen het credit management actief is, heeft met digitalisering te maken. Sommige organisaties zijn door digitalisering ontstaan. Het is een ontwikkeling die continu doorgaat en die ertoe bijdraagt dat de dienstverlening over de hele linie op een steeds hoger niveau is komen te liggen. Nieuwe spelers staan op, terwijl traditionele partijen van het toneel verdwijnen. Ook dit jaar zullen er weer veel nieuwe interessante ontwikkelingen en toepassingen te zien zijn op de Credit Expo.”

Wil je Credit Expo Nederland 2019 bezoeken?

Credit Expo is exclusief bestemd voor eindverantwoordelijken, beleidsbepalers en eindgebruikers van innovatieve oplossingen op het gebied van creditmanagement in de breedste zin van het woord.

Aanmelden voor Credit Expo 2019

Wil je als exposant deelnemen aan Credit Expo 2019? 

Jaarlijks verwelkomt Credit Expo ruim 1500 bezoekers en meer dan 45 vernieuwende exposanten. Is uw bedrijf actief in de Nederlandse Credit Management sector en heeft u de markt nieuwe ontwikkelingen te tonen die een bijdrage leveren aan het vakgebied? Dan is dit het moment om uw toegevoegde waarde te tonen.

BROCHURE CREDIT EXPO 2019 (PDF)

Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u ook contact opnemen met Serge van Groningen, Product Manager, E: serge@creditexpo.nl M: 06-29022791

Graag tot ziens op Credit Expo 2019 op donderdag 7 november in het NBC Congrescentrum in Nieuwegein.

Bekijk hieronder het filmverslag van Credit Expo 2018

Bron: Creditexpo.nl