Exposeren

Presenteer uw bedrijf tijdens Nederlands grootste event op het gebied van Credit Management op 8 november 2018 in het NBC Congrescentrum in Nieuwegein.

Event informatie Programma

Presenteer uw bedrijf tijdens Nederlands grootste Credit Management event

Credit Expo wordt sinds 2005 jaarlijks georganiseerd en is uitgegroeid tot Nederlands grootste evenement op het gebied van creditmanagement en hieraan gerelateerde producten en diensten.

Credit Expo richt zich op directieleden, financieel managers, credit (risk) managers en credit controllers werkzaam in de bovenkant van het MKB. Dit segment herbergt rond de 100 duizend bedrijven in uiteenlopende branches. Jaarlijks verwelkomt Credit Expo ruim 1.500 bezoekers en 45 exposanten.

Bent u actief in de sector? Dan is dit het moment om uw toegevoegde waarde te tonen. Credit Expo biedt uniforme stands in de afmetingen 18 m2, 9 m2 en 6 m2. De stands worden turn-key geleverd en zijn voorzien van meubilair, verlichting en elektriciteit. 

Datum en openingstijden 
Donderdag 8 november 2018 van 9:00 to 18:00 uur

Locatie
NBC Congrescentrum – Nieuwegein Utrecht
Blokhoeve 1
3438 LC Nieuwegein
www.nbccongrescentrum.nl

Bekijk op google maps

Interesse in deelname als standhouder?

Voor een nadere toelichting of een vrijblijvend advies over de diverse mogelijkheden kunt u ook direct contact opnemen met:


Jeroen Otter
Sales Manager
M: 06-12960418
E: jeroen@creditexpo.nl

Bekijk hieronder een kort filmverslag van Credit Expo 2017