Exposeren

Hét jaarlijkse kennis en innovatie event voor de Nederlandse Credit Management sector vind dit jaar plaatst op donderdag 28 oktober in Congrescentrum 1931 te ’s-Hertogenbosch, één van de meest unieke locaties van Nederland.

Presenteer uw bedrijf tijdens Nederlands grootste evenement voor de Credit Management sector

Credit Expo wordt sinds 2005 jaarlijks georganiseerd en is uitgegroeid tot Nederlands grootste kennis- en netwerkevent voor de credit management sector. Credit Expo brengt vraag en aanbod in een inspirerende omgeving op één dag bij elkaar door middel van een vakbeurs in combinatie met een kwalitatief hoogwaardig seminarprogramma. Zodoende biedt Credit Expo bezoekers een compleet overzicht van de Nederlandse markt voor credit management en daaraan gerelateerde producten en diensten.

De zestiende editie vindt op donderdag 28 oktober 2021 plaats en staat geheel in het teken van het thema Skills for the digital age. Bent u actief in de credit management sector? Dan is dit de ultieme gelegenheid om uw toegevoegde waarde te tonen aan ruim 1000 credit management professionals op één dag

Interesse in deelname als partner?

Voor een nadere toelichting of een vrijblijvend advies over de diverse mogelijkheden voor deelname als partner kunt contact opnemen met:


Serge van Groningen
Organisator Credit Expo
M: +31 (0)6-29022791
E: serge@creditexpo.nl

Datum en openingstijden
Donderdag 28 oktober 2021 van 8:30 tot 18:00 uur.

Nieuwe locatie
1931 Congrescentrum ‘s-Hertogenbosch
Oude Engelenseweg 1
5222 AA ’s-Hertogenbosch
www.1931.nl

Bekijk op google maps

Bekijk hieronder de aftermovie van Credit Expo 2019