Exposeren

Vanwege Covid-19 vindt Credit Expo dit jaar in een aangepaste vorm plaats. Dit betekent onder meer dat het aantal bezoekers is gelimiteerd en dat het programma is verdeeld in vier tijdsloten van 2,5 uur.

Partner Brochure Credit Expo 2020 (PDF)

Presenteer uw bedrijf tijdens Nederlands grootste evenement voor de Credit Management sector

Credit Expo wordt sinds 2005 jaarlijks georganiseerd en is uitgegroeid tot Nederlands grootste kennis- en netwerkevent voor de credit management sector. Credit Expo brengt vraag en aanbod in een inspirerende omgeving op één dag bij elkaar door middel van een vakbeurs in combinatie met een kwalitatief hoogwaardig seminarprogramma. Zodoende biedt Credit Expo bezoekers een compleet overzicht van de Nederlandse markt voor credit management en daaraan gerelateerde producten en diensten.

De zestiende editie vindt op donderdag 5 november 2020 plaats en staat geheel in het teken van het thema Skills for the digital age. Bent u actief in de credit management sector? Dan is dit de ultieme gelegenheid om uw toegevoegde waarde te tonen aan meer dan 1.000 credit management professionals op één dag

Interesse in deelname als partner?

Datum en openingstijden 

Donderdag 5 november 2020 van 8:00 to 18:30 uur

Locatie
NBC Congrescentrum – Nieuwegein Utrecht
Blokhoeve 1
3438 LC Nieuwegein
www.nbccongrescentrum.nl

Bekijk op google maps

Voor een nadere toelichting of een vrijblijvend advies over de diverse mogelijkheden voor deelname als partner kunt u ook direct contact opnemen met:


Serge van Groningen
Product Manager
M: +31 (0)6-29022791
E: serge@creditexpo.nl

Bekijk hieronder de aftermovie van Credit Expo 2019