Exposeren

Hét kennis- en netwerkevent event voor de Credit Management community vind dit jaar plaatst op donderdag 28 oktober in Congrescentrum 1931 te ’s-Hertogenbosch. Interesse in deelname? Neem dan contact met ons op via: info@creditexpo.nl

Presenteer uw bedrijf tijdens hét kennis- en netwerkevent voor de Nederlandse Credit Management community

Credit Expo wordt sinds 2005 jaarlijks georganiseerd en is uitgegroeid tot Nederlands grootste kennis- en netwerkevent voor de credit management community. Credit Expo brengt vraag en aanbod in een inspirerende omgeving op één dag bij elkaar door middel van een vakbeurs in combinatie met een kwalitatief hoogwaardig seminar programma. Zodoende biedt Credit Expo bezoekers een compleet overzicht van de markt voor credit management en daaraan gerelateerde producten en diensten.

De zestiende editie vindt op donderdag 28 oktober 2021 plaats in Den Bosch en staat in het teken van het thema Skills for the digital age. Vanzelfsprekend gaan we deze editie ook in op de vele bijzondere uitdagingen als gevolg van corona waar Credit Managers  momenteel voor staan.

Bent u actief in de credit management community? Dan is dit de perfecte gelegenheid om uw producten en diensten te tonen aan ruim 1000 credit professionals op één dag

Interesse in deelname als event-partner?

Eventuele coronamaatregelen die op donderdag 28 oktober 2021 van toepassing zijn, worden nageleefd conform de richtlijnen. Als de maatregelen daar aanleiding toe geven, dan wordt Credit Expo 2021 hybride of online georganiseerd. Het event gaat dit jaar dus zeker door. Op basis van de meest actuele  ontwikkelingen ligt het in de lijn der verwachting dat Credit Expo 2021 fysiek kan plaatsvinden.

Voor een toelichting of een vrijblijvend advies over de diverse mogelijkheden voor deelname als event-partner kunt contact opnemen met:

Serge van Groningen
Organisator Credit Expo
M: +31 (0)6-29022791
E: serge@creditexpo.nl