Exposeren

Het grootste business event voor de Nederlandse Credit Management sector op donderdag 28 oktober 2021 in Congrescentrum 1931 ’s-Hertogenbosch

Presenteer uw bedrijf tijdens hét kennis- en netwerkevent voor de Nederlandse Credit Management community

Credit Expo wordt sinds 2005 jaarlijks georganiseerd en is uitgegroeid tot Nederlands grootste kennis- en netwerkevent voor de credit management community. Credit Expo brengt vraag en aanbod in een inspirerende omgeving op één dag bij elkaar door middel van een vakbeurs in combinatie met een kwalitatief hoogwaardig seminar programma. Zodoende biedt Credit Expo bezoekers een compleet overzicht van de markt voor credit management en daaraan gerelateerde producten en diensten.

De zestiende editie vindt plaats op donderdag 28 oktober 2021 in ‘s-Hertogenbosch en staat in het teken van het thema Skills for the digital age. Vanzelfsprekend gaan we deze editie ook in op de vele bijzondere uitdagingen als gevolg van corona waar Credit Managers  momenteel voor staan.

Bent u actief in de credit management community? Dan is dit de perfecte gelegenheid om uw producten en diensten te tonen aan ruim 1000 credit professionals op één dag

Interesse in deelname als event-partner?

Voor een toelichting of een vrijblijvend advies over de diverse mogelijkheden voor deelname als event-partner kunt contact opnemen met:

Serge van Groningen
Organisator Credit Expo
M: +31 (0)6-29022791
E: serge@creditexpo.nl