Exposeren

Het grootste business event voor de Nederlandse Credit Management sector op donderdag 7 november 2024 in Congrescentrum 1931 ’s-Hertogenbosch.

Presenteer uw bedrijf op het grootste business event voor de Nederlandse Credit Management sector 

Credit Expo wordt sinds 2005 jaarlijks georganiseerd en is uitgegroeid tot Nederlands grootste kennis- en netwerkevent voor de credit management community. Credit Expo brengt vraag en aanbod in een inspirerende omgeving op één dag bij elkaar door middel van een vakbeurs in combinatie met een kwalitatief hoogwaardig seminar programma. Zodoende biedt Credit Expo bezoekers een compleet overzicht van de markt voor credit management en daaraan gerelateerde producten en diensten.

De achttiende editie vindt plaats op donderdag 7 november 2024 in ‘s-Hertogenbosch en staat in het teken van het thema “Credit Management & AI”. Vanzelfsprekend gaan we ook in op de uitdagingen als gevolg van de vele crisissen waar Credit Managers voor staan.

Bent u actief in de Nederlandse Credit Management community? Dan is dit de perfecte gelegenheid om uw producten en diensten te tonen aan ruim 1000 credit professionals op één dag

Interesse in deelname als event-partner?

Voor een toelichting of een vrijblijvend advies over de diverse mogelijkheden voor deelname als event-partner kunt u contact opnemen met:


Marcel Wiedenbrugge
Sales & Content Director
M: +31 (0)6-45902601
E: marcel@creditexpo.nl