Exposeren

Door de aanhoudende onzekerheid rondom het coronavirus is Credit Expo 2020 verplaatst naar juni volgend jaar. Zodra er meer details bekend zijn, worden deze op deze website bekend gemaakt.

Presenteer uw bedrijf tijdens Nederlands grootste evenement voor de Credit Management sector

Credit Expo wordt sinds 2005 jaarlijks georganiseerd en is uitgegroeid tot Nederlands grootste kennis- en netwerkevent voor de credit management sector. Credit Expo brengt vraag en aanbod in een inspirerende omgeving op één dag bij elkaar door middel van een vakbeurs in combinatie met een kwalitatief hoogwaardig seminarprogramma. Zodoende biedt Credit Expo bezoekers een compleet overzicht van de Nederlandse markt voor credit management en daaraan gerelateerde producten en diensten.

De zestiende editie vindt op donderdag 17 juni 2021 ((onder voorbehoud) plaats en staat geheel in het teken van het thema Skills for the digital age. Bent u actief in de credit management sector? Dan is dit de ultieme gelegenheid om uw toegevoegde waarde te tonen aan ruim 800 credit management professionals op één dag

Interesse in deelname als partner?

Voor een nadere toelichting of een vrijblijvend advies over de diverse mogelijkheden voor deelname als partner kunt contact opnemen met:


Serge van Groningen
Organisator Credit Expo
M: +31 (0)6-29022791
E: serge@creditexpo.nl

Datum en openingstijden 

Donderdag 17 juni 2021 van 8:30 to 18:00 uur (onder voorbehoud)

Locatie
NBC Congrescentrum – Nieuwegein Utrecht
Blokhoeve 1
3438 LC Nieuwegein
www.nbccongrescentrum.nl

Bekijk op google maps

Bekijk hieronder de aftermovie van Credit Expo 2019