Exposeren

Het grootste business event voor de Nederlandse Credit Management sector op donderdag 7 november 2024 in Congrescentrum 1931 ’s-Hertogenbosch.

Presenteer uw bedrijf op het grootste business event voor de Nederlandse Credit Management sector 

Credit Expo wordt sinds 2005 jaarlijks georganiseerd en is uitgegroeid tot Nederlands grootste kennis- en netwerkevent voor de credit management community. Credit Expo brengt vraag en aanbod in een inspirerende omgeving op één dag bij elkaar door middel van een vakbeurs in combinatie met een kwalitatief hoogwaardig seminar programma. Zodoende biedt Credit Expo bezoekers een compleet overzicht van de markt voor credit management en daaraan gerelateerde producten en diensten.

De negentiende editie vindt plaats op donderdag 7 november 2024 in ‘s-Hertogenbosch en staat in het teken van het thema Artificial Intelligence. Vanzelfsprekend gaan we ook in op de vele uitdagingen waar Credit Managers voor staan zoals VAT in the Digital Age (ViDA) en de Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD).

Is uw organisatie actief op de Nederlandse markt voor Credit Management? Dan is dit de perfecte gelegenheid om uw producten en diensten te tonen aan ruim 1000 credit professionals op één dag

Interesse in deelname als event-partner?

Voor een toelichting of een vrijblijvend advies over de diverse mogelijkheden voor deelname als event-partner kunt u contact opnemen met:


Marcel Wiedenbrugge
Sales & Content Director
M: +31 (0)6-45902601
E: marcel@creditexpo.nl