Deze week is het dan eindelijk zover. Op 28 oktober vindt Credit Expo 2021 live plaats in 1931 Congrescentrum ’s-Hertogenbosch.

Credit Expo is opgezet om Credit Managers en Financieel Managers op één dag per jaar samen te laten komen om de laatste trends in de markt te verkennen. Voor mensen die werkzaam zijn in credit management, maar nog nooit Credit Expo bezocht hebben, zetten we graag nog even 5 redenen om Credit Expo dit jaar te bezoeken op een rijtje.

  1. Credit Expo is het enige event waar 40 innovatieve bedrijven op het gebied van creditmanagement samenkomen waaronder: software, incasso, kredietverzekering, kredietinformatie, in- en outbound communicatie, certificering, factoring etc.
  2. Geen enkel event biedt zoveel boeiende workshops en seminars variërend van algemeen inspirerend tot zeer specifieke product- en casepresentaties.
  3. Wilt u nieuwe contacten opdoen met andere professionals binnen uw vakgebied? Dan biedt Credit Expo 2021 u hiervoor de ultieme gelegenheid!
  4. Nergens kunt u in 1 dag zoveel kennis en inspiratie opdoen op het gebied van trends en ontwikkelingen in Credit Management als op Credit Expo 2021
  5. En last but not least de uitreiking van de VVCM Credit Management Innovation Award 2021 met daarna de afsluitende netwerkborrel.

Corona & Veiligheid

Voor degenen die zich zorgen maken over Corona, is het belangrijk om te weten dat wij er als organisator alles aan doen om Credit Expo veilig te organiseren. Zo moet elke bezoeker en standhouder een geldige QR-code tonen in de Corona Check App in combinatie met een geldig legitimatiebewijs. Bovendien is de beursvloer dit jaar extra ruim opgezet, zodat “social distancing” geen problemen zal opleveren als u daar belang bij heeft. Kijk voor meer informatie over de QR-code op: coronacheck.nl

Gratis parkeren

Komt u met de auto? Dan is het goed te weten dat u gratis kunt parkeren op het ruime parkeerterrein van 1931 Congrescentrum ‘s-Hertogenbosch!

We hopen dat donderdag 28 oktober een fantastische dag wordt en heten u als creditmanager, financieel manager of creditcontroller alvast van harte welkom. Kosteloos registreren kan hier: www.creditexpo.nl/event/registreren

Bron: Credit Expo