Ook dit jaar zal Flanderijn aanwezig zijn op de Credit Expo 2023. Vorig jaar stond onze stand volledig in het teken van de campagne ’Tot hier. En nu verder.’ waarmee we ons inzetten voor een schuldzorgvrije maatschappij.

Heel Flanderijn trakteert!

Dit jaar staat onze stand op de Credit Expo geheel in het teken van ons 75-jarig bestaan; een mijlpaal die we niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Daarom hebben we onze beursstand omgetoverd tot een bruisende en feestelijke plek, helemaal in lijn met ons jubileumthema: ‘Heel Flanderijn trakteert’, dat is gebaseerd op het succesvolle ‘Heel Holland bakt’. Gelegenheid genoeg om elkaar in een informele sfeer te ontmoeten onder het genot van kleurrijke cupcakes, goodiebags, verse koffie en meer! Als kers op de taart hebben we een speciale winactie om ons 75-jarig bestaan nog feestelijker te maken. Hier maakt u kans op een unieke themacursus van Robért B‘academie. Voor degenen die de hoofdprijs net missen,  wacht er een superleuke troostprijs: het nieuwe boek van Robért van Beckhoven met maar liefst 119 favoriete recepten in het teken van de komende feestdagen. Inschrijven voor deze jubileumactie kan via onze website!

Nieuwe spreker: Angela Weghorst

We zijn verheugd om onze nieuwe spreker, Angela Weghorst, aan te kondigen voor een boeiende inspiratiesessie met Flanderijn. Uit veel onderzoeken én data van Flanderijn blijkt dat steeds meer jongeren en jongvolwassenen moeite hebben om financieel rond te komen. Om een duurzame oplossing voor deze betalingsachterstanden te bereiken is het belangrijk om met deze jongeren in contact te komen. Maar hoe bereikt u als schuldeiser de Generatie Z? Tijdens de inspiratiesessie zal Angela u meenemen in de belevingswereld en het gedrag van jongeren/jongvolwassenen uit deze Generatie Z. Angela is tevens de auteur van het boek ‘Anders: het echte verhaal van Generatie Zenz’, gebaseerd op een grootschalig onderzoek onder meer dan 4000 jongeren tussen de 5 en 25 jaar. We kijken ernaar uit om met Angela een diepgaande blik te werpen op de wereld van Generatie Z en waardevolle inzichten te kunnen delen.

Ontmoet Flanderijn op de Credit Expo!

Bezoek onze feestelijke stand en vier het 75-jarig jubileum met ons! Neem deel aan de festiviteiten, praat met elkaar bij in een informele sfeer en doe inspiratie op tijdens de sessie met Angela Weghorst in zaal Dexter 17 van 13:15 tot 13:45.

We kijken ernaar uit om u te verwelkomen op de Credit Expo!


Flanderijn is partner van Credit Expo 2023, dat op dinsdag 7 november in Congrescentrum 1931 in ‘s-Hertogenbosch zal plaatsvinden. Wilt u meer weten over Flanderijn en persoonlijk kennismaken, bezoek dan standnummer 6. Klik hier om u aan te melden voor een bezoek aan Credit Expo (gratis toegang als u tot de doelgroep behoort).


Bron: Flanderijn