Met de vele geavanceerde mogelijkheden en de nieuwste tools van Excel 2013, 2016 en 365 kunnen taken als planningen, analyses en rapportages tot in de kleinste details worden gestroomlijnd. Hiermee kun je als finance professional forse tijdwinst boeken. Bovendien neemt de kans op fouten in spreadsheets drastisch af.

Als Finance Professionals zijn we natuurlijk dol op Excel. Een heerlijk pakket met talloze opties. En die opties worden steeds uitgebreid en steeds slimmer. Zorg ervoor dat je op de hoogte bent van wat Excel allemaal kan en spijker jezelf bij om meer uit Excel te halen. Het helpt je sneller, helderder en effectiever te zijn in het uitvoeren van je taken. De tijd die je bespaart kun je ongetwijfeld besteden aan andere zaken die bijna net zo leuk zijn als Excel zelf.

Neem je eigen laptop mee, je gaat praktisch aan de slag met Excel.

De workshop staat onder leiding van Hans van Dorth en is filevrij georganiseerd. Start om 15.00, einde om 19.00. Tussendoor zorgen we natuurlijk voor een prima maaltijd.

Locatie is restaurant de Hoefslag in Bosch en Duin. De investering bedraag 460 euro exclusief BTW per persoon.

Deze workshop is onderdeel van de “PE weken” van PLUC! en The Next Level. Een gemakkelijke manier om nog dit jaar naast werk aan je PE verplichting te voldoen. Lees hier meer.