Ontvang concrete handvatten die leiden tot een analyse en evenwichtige beheersing van de diverse posities van het werkkapitaal. Dring de kosten van het werkkapitaal en de daarbij horende financiële risico`s voor de organisatie terug. Krijg inzicht in de manier waarop kredietverzekeraars en banken het werkkapitaal van organisaties beoordelen.

Werkkapitaal beheren. Het klinkt wellicht plat en eenvoudig (crediteuren omhoog, debiteuren omlaag, voorraden omlaag), maar dat is het niet. Want hoe zorg je ervoor dat je structureel resultaat haalt bij het strategisch beheer van je werkkapitaal. Dat is precies waar deze workshop om draait. Geen pleisters plakken, maar een structurele aanpak om duurzaam te komen tot een goede grip op je werkkapitaal.

De workshop staat onder leiding van Jean Gieskens en is filevrij georganiseerd. Start om 15.00, einde om 19.00. Tussendoor zorgen we natuurlijk voor een prima maaltijd.

Locatie is restaurant de Hoefslag in Bosch en Duin. De investering bedraag 460 euro exclusief BTW per persoon.

Deze workshop is onderdeel van de “PE weken” van PLUC! en Next Level. Een gemakkelijke manier om nog dit jaar naast werk aan je PE verplichting te voldoen. Lees hier meer.