Angelique Verweij-Hoogveld is per 1 juli 2022 aangesteld als nieuwe operationeel directeur van CBMK Groep en verantwoordelijk voor de totale operatie, HR, Legal en Compliance. Naast haar rol als operationeel directeur bij CBMK zal zij op periodieke basis werken als Head of DCA- en Bailiff Management bij Pleitmeesters. Verweij-Hoogveld was voorheen werkzaam bij Vesting Finance waar zij de afgelopen 22 jaar verschillende directiefuncties heeft vervuld.

Verweij-Hoogveld: “Na een mooie en succesvolle periode bij Vesting Finance voelde dit voor mij als het juiste moment om de overstap naar CBMK Groep en Pleitmeesters te maken. CBMK en Pleitmeesters hebben ijzersterke ambities en maken goede ontwikkelingen door. Ik kijk er met veel ambitie en energie naar uit om hier onderdeel van uit te maken. Mijn focus zal liggen beide organisaties verder te brengen in het doel een ‘positieve bijdrage te leveren aan de financiële resultaten van cliënten, waarbij het klantbelang centraal staat’.

“De toetreding van Angelique tot het directieteam is een waardevolle versterking voor onze organisatie. Haar visie sluit perfect aan op de stappen die wij als organisatie willen zetten en ze kent de creditmanagement branche als geen ander. Daarnaast neemt ze een enorme hoeveelheid ervaring, kennis en enthousiasme mee. Door de snelle groei die wij als organisatie doormaken moeten we investeren in kwaliteit op alle fronten en daarom is de komst van Angelique het juiste moment. Aldus Henry Schaefer, algemeen directeur.

Bron: Creditexpo.nl