Op donderdag 3 november a.s. vindt de Credit Expo plaats in het NBC in Nieuwegein. Credit Tools verzorgt zoals gebruikelijk een van de presentaties in het programma. Dit jaar presenteert AZL namens Credit Tools de praktijkcase ‘Verbeter uw klantbediening met adequaat debiteurenbeheer’. Daarnaast toont Credit Tools op stand 33 de nieuwste ontwikkelingen in haar softwareoplossingen.

“De Credit Expo is voor ons het belangrijkste externe vakevenement in Nederland waar wij traditie-getrouw de nieuwste ontwikkelingen binnen onze softwarepakketten voor credit management laten zien. Daarnaast zijn wij trots op het feit dat AZL dit jaar namens ons een praktijkcase presenteert”, zegt Martin de Heus, Head of Sales and Marketing bij Credit Tools.

Presentatie AZL

Om 13.30 uur in zaal 8 presenteert AZL ‘Verbeter uw klantbediening met adequaat debiteuren-beheer’. AZL is een van de grootste pensioenuitvoeringsorganisaties van Nederland en verzorgt de administratie van 58 pensioenfondsen met 900.000 deelnemers. Een omvangrijk credit managementproces met een groot aantal interne en externe stakeholders. Een adequaat debiteurenbeheer met verregaande digitalisering en automatisering is dan ook essentieel om het proces zo optimaal mogelijk in te richten. Dat geeft heldere en inzichtelijke informatiestromen rondom klanten waardoor doelstellingen op het gebied van verbeterde klantbediening gerealiseerd kunnen worden. Tijdens deze sessie gaat Lenny van Winssen, hoofd Werkgeversadministratie bij AZL, in op hun credit managementprocessen, de implementatie en integratie van Credit Tools CreditManager en welke waarde dit toevoegt aan het behalen van hun doelstellingen.

Over Credit Tools

Credit Tools ontwikkelt en implementeert al meer dan 15 jaar credit management software. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevende speler in innovatieve oplossingen op het gebied van debiteurenbeheer, incasso, bijzonder beheer en het automatisch verwerken van betalingen. Onze diepe kennis van en een groot inlevingsvermogen in de bedrijfsprocessen bij onze klanten is de basis waarop wij onze oplossingen realiseren en continu blijven verbeteren. We denken met de klant mee, anticiperen op de vraag en staan open voor innovatie. Hierdoor kunnen we onze klanten de oplossing bieden waarmee zij hun credit management zo optimaal mogelijk kunnen inrichten. Nu en in de toekomst. We make cash flow. Meer informatie: www.credittools.nl.

credit-tools-logo

Bron: Credit Expo