Nieuw initiatief laat eindgebruikers snel en gemakkelijk aanbieders vergelijken

ARNHEM, 7 december 2011 – Factuurwijzer start in 2012 met een nieuw initiatief voor organisaties die willen starten met documentdigitalisering, in het bijzonder elektronisch factureren en factuurautomatisering. Bedrijven kunnen dan anoniem en gratis voorstellen opvragen die zijn toegespitst op hun specifieke behoefte.

“In twee jaar tijd is het aantal aanbieders voor factuurautomatisering en elektronisch factureren in Nederland meer dan verdubbeld. Hierdoor zien bedrijven steeds vaker door de bomen het bos niet meer, terwijl steeds meer bedrijven e-factureren of factuurautomatisering willen gaan gebruiken. En dat vormt de laatste drempel voor e-factureren.” aldus Friso de Jong, directeur van Factuurwijzer.

“Bedrijven besteden nu veel tijd aan zoeken en informatie opvragen, zonder zeker te weten of ze nu wel de beste oplossing, het beste product of de beste keuze in huis halen,“ vervolgt de Jong, “en dat levert een drempel op om aan de slag te gaan. Daarom bieden we deze dienst waarmee bedrijven anoniem en gratis voorstellen kunnen opvragen die zijn toegespitst op hun specifieke behoefte. Vergelijkbare initiatieven hebben bewezen de dat ze de transparantie verhogen en de drempel verlagen om aan de slag te gaan.”

Het initiatief kent een online en offline variant en start op 17 januari 2012 offline met het Factuurcongres XS. Dit evenement richt zich op de grotere organisaties die in 2012 concrete plannen hebben: “Grotere organisaties hebben meer voorbereiding nodig om aan de slag te gaan en stellen persoonlijke afstemming en advies op prijs. Daarom organiseren we voor hen al op 17 januari 2012 in Rotterdam het Factuurcongres XS. Tijdens korte 1-op-1 gesprekken ontvangen ze voorstellen die ze direct kunnen bespreken.”

Bezoekers van het Factuurcongres XS profiteren naast de voorstellen tijdens de handige 1-op-1 gesprekken ook van het plenaire programma, de praktijksessies, gericht advies en de nieuwste informatie.

Geïnteresseerde bedrijven kunnen zich inschrijven op www.factuurcongresxs.nl Daar is ook meer informatie te vinden.

EINDE PERSBERICHT

———————————————————————————————————————————-

Noot voor de redactie Informatie: Organisatie Factuurcongres XS E-mail: xs@factuurcongres.nl Telefoon: 026 – 71 15 032