Ben jij één van de 1500 professionals op de Credit Expo aanstaande donderdag? En wil jij dit jaar eens iets anders meemaken op de Credit Expo? Bezoek de presentaties: Storytelling en het Counterplan door Rudolf Juliet en Bram Cuijpers.

Dit spraakmakende duo is bekend van ‘Spraakwater Sessies’ en ‘Buro Plankgas’. Deze doorgewinterde sprekers hebben al vele deelnemers geïnspireerd met hun motto: ‘Omdat je er altijd meer uit kunt halen dan je nu doet. Ook jij kunt mensen raken, verrassen en inspireren: zodat iedereen wint.’

11.00 – 11.45 uur zaal 8:  Storytelling: Overtuig anderen van jouw goede idee. 

Heb jij ook vaak een supergoed idee? Hoe zet je dan de volgende stap en overtuig je jouw collega’s en managers ervan om hier mee aan de slag te gaan? Dit is het moment om jouw ideeën om te zetten naar actie! Rudolf Juliet toont hoe je Story-telling inzet en zo een feitelijke analyse bewerkt tot een enthousiast verhaal waar iedereen in mee gaat.

14.45 – 15.30 uur zaal 8: Het Counterplan: Leer resultaatgericht communiceren met klanten

Voer jij keer op keer dezelfde discussies met klanten? Hoor je te vaak dezelfde smoesjes? Ontdek het pittige COUNTERPLAN! Voortaan reageer je zelfverzekerd op alle slechte excuses om niet te betalen. Kruip in de huid van de klant van jouw nachtmerries en leer hoe jij uitdagingen kunt ombuigen tot kansen. Na deze sessie heb je inspiratie om de relatie met je klanten te versterken en direct resultaat te boeken!

Interesse in deelname? Meld hier gratis aan met de exclusieve OnGuard code ONG2015

Bron: OnGuard