Op donderdag 7 november aanstaande vindt de vijftiende editie van Credit Expo plaats in het NBC te Nieuwegein. Het centrale thema is dit jaar Digitale Transformatie.

Aanmelden voor Credit Expo 2019

Platform voor alle betrokkenen in de Credit Management sector 

De toegevoegde waarde van Credit Expo voor de bezoekers is dat zij op één dag nagenoeg alle actuele ontwikkelingen op het gebied van Credit Management  kunnen ervaren en bespreken. Zo zult u nieuwe aanbieders aantreffen, maar ook nieuwe producten en diensten van bestaande aanbieders, de laatste inzichten, best practices, innovatieve tools en technologieën. Er zijn daarnaast tal van sessies die u gratis kunt bijwonen (aan het programma wordt nog gewerkt) en kunt u bijpraten en contact leggen met honderden vakgenoten.

Credit Management & Digitale transformatie

Credit Expo staat dit jaar in het teken van digitale transformatie. In de afgelopen jaren is er veel gebeurd. Er zijn veel nieuwe FinTech partijen bijgekomen die van grote invloed zijn op de marktontwikkelingen. Denk hierbij aan zaken als Cloud (SaaS), Big Data, Analytics en Kunstmatige Intelligentie, die een steeds grotere impact hebben op de wijze waarop het vak creditmanagement en incasso wordt uitgeoefend.

Deze ontwikkelingen gaan continu door en zullen ertoe bijdragen dat de dienstverlening op een steeds hoger niveau komt te liggen. Nieuwe spelers staan op, terwijl traditionele partijen soms van het toneel verdwijnen. Ook dit jaar zullen er weer veel nieuwe interessante toepassingen te zien zijn op de Credit Expo.

Wilt u Credit Expo Nederland 2019 gratis bezoeken?

Credit Expo is exclusief bestemd en gratis toegankelijk voor mede- en eindverantwoordelijken, beleidsbepalers en gebruikers van oplossingen op het gebied van creditmanagement.

Aanmelden voor Credit Expo 2019

Wilt u als exposant meedoen aan Credit Expo 2019? 

Jaarlijks verwelkomt Credit Expo meer dan 1000 zakelijke bezoekers en rond de 45 exposanten. Is uw bedrijf actief in de Nederlandse Credit Management sector en heeft u de markt nieuwe producten, diensten of toepassingen te tonen die een bijdrage leveren aan het vakgebied? Wellicht dat Credit Expo u dan kan ondersteunen bij het realiseren van uw marketing- en verkoopdoelstellingen.

BROCHURE CREDIT EXPO 2019 (PDF)

Voor meer informatie over de mogelijkheden kun je contact opnemen met Serge van Groningen, Product Manager, E: serge@creditexpo.nl M: 06-29022791

Graag tot ziens op Credit Expo 2019 op donderdag 7 november in het NBC Congrescentrum in Nieuwegein.

Bekijk hieronder het filmverslag van Credit Expo 2018

Bron: Creditexpo.nl