Op dinsdag 7 november aanstaande vindt de achttiende editie van Credit Expo plaats in congrescentrum 1931 ‘s-Hertogenbosch, Nederlands grootste event op het gebied van Credit Management. Credit Expo heeft dit jaar als centraal thema “duurzaamheid”, waar ook ESG-beleid en de CSRD richtlijnen onder vallen.

Platform voor Credit Managers en stakeholders in de sector 

Credit Expo is opgezet om Credit Managers één dag per jaar samen te laten komen om kennis te delen, te netwerken en de laatste ontwikkelingen in de markt te verkennen. Gemiddeld weten jaarlijks rond de 1000 credit professionals Credit Expo te vinden. Op de beursvloer tonen diverse toonaangevende credit management bedrijven hun actuele en nieuwe innovatieve producten en diensten. Bent u op zoek naar praktische kennis en informatie en wilt u persoonlijke professionele contacten leggen, dan mag u Credit Expo niet missen. In een uitgebreid vakinhoudelijk programma belichten diverse topsprekers een breed scala aan onderwerpen binnen het veelzijdige vakgebied Credit Management. Details over het programma worden in de derde week van september bekend gemaakt.

Credit Management & Duurzaamheid

Credit Expo heeft dit jaar gekozen voor het thema duurzaamheid, waaronder ESG/CSRD valt. Duurzaamheid staat bij steeds meer organisaties hoog op de agenda, mede vanwege de duurzaamheidsrapportages (CSRD) die vanaf het boekjaar 2024 verplicht is voor grote, beursgenoteerde bedrijven. Op lange termijn is duurzaamheid een voorwaarde om de continuïteit te kunnen waarborgen. De vraag is wat deze ontwikkelingen betekenen voor de werkzaamheden van Credit Managers en welke bijdrage zij hieraan kunnen leveren. Te denken valt aan beleid ter voorkoming van overkreditering, sociaal verantwoord incasseren en de invloed van ESG beleid op de creditrating en (de prijs van) financiering van de organisatie.  Tijdens Credit Expo 2023 gaan we op zoek naar kenmerken en praktijkvoorbeelden van duurzame organisaties en hoe als je Credit Manager een bijdrage kunt leveren om duurzaamheid en in het bijzonder ESG-criteria in het bedrijfsmodel en order to cash proces te implementeren en/of te verbeteren.

Hoofdsponsors Credit Expo 2023

De hoofdsponsors van Credit Expo 2023 zijn in alfabetische volgorde: Atradius, Bos Incasso, Dialoque, Mail tot Pay en PAIR Finance.

Wilt u Credit Expo Nederland 2023 gratis bezoeken?

Credit Expo is exclusief bestemd en gratis toegankelijk voor mede- en eindverantwoordelijken, beleidsbepalers en gebruikers van oplossingen op het gebied van creditmanagement.

Gratis aanmelden als bezoeker voor Credit Expo 2023

Wilt u als partner deelnemen aan Credit Expo 2023? 

Jaarlijks verwelkomt Credit Expo ruim 1000 professionele bezoekers. Is uw bedrijf actief in de Nederlandse Credit Management sector en wilt  u de markt informeren over uw  (nieuwe) producten, diensten of toepassingen en hoe deze het order to cash proces bij organisaties verder kunnen verbeteren of optimaliseren? Wellicht dat Credit Expo u dan kan ondersteunen bij het realiseren van uw marketingdoelstellingen.

Partnerbrochure Credit Expo 2023

Voor meer informatie over de mogelijkheden kun je contact opnemen met Serge van Groningen, Product Manager, E: serge@creditexpo.nl  M: 06-2902 2791 of Marcel Wiedenbrugge, Sales Manager, E: marcel@creditexpo.nl M: 06-4590 2601

Graag tot ziens op Credit Expo 2023 op dinsdag 7 november aanstaande in congrescentrum 1931 ‘s-Hertogenbosch.

Bekijk hieronder het filmverslag van Credit Expo 2022

Bron: Creditexpo.nl