Bierens Incasso Advocaten heeft in september een nieuwe vestiging in Manhattan, New York geopend. Bierens maakt een sterke internationale groei door. Dit is in korte tijd de vierde vestiging die door het advocatenkantoor in het buitenland wordt geopend.
Sander Bierens, advocaat en eigenaar van Bierens Incasso Advocaten voorziet dat het niet de laatste vestiging zal zijn die in het buitenland geopend zal worden. "Steeds meer internationaal opererende ondernemingen maken gebruik van onze dienstverlening.
We beschikken op onze kantoren in Nederland over native speaking advocaten van Duitse, Engelse, Franse, Spaanse, Italiaanse, Portugese en Poolse nationaliteit.

Met daarnaast ons groeiende netwerk in het buitenland zijn wij nog meer in staat om rugdekking te geven aan ondernemers die worden geconfronteerd met wanbetaling.
En die internationale vraag naar onze dienstverlening neemt alleen maar toe. Om de kwaliteit van onze dienstverlening te handhaven, volgen wij nauwlettend de vraag van onze klanten. En zullen wij ons, indien mogelijk, ook zo dicht mogelijk bij de cliënten en hun activiteiten vestigen".

Waarom specifiek een vestiging in de Verenigde Staten? Sander Bierens: "We hebben inmiddels vanwege de vraag van onze klanten vestigingen in Duitsland, Frankrijk en Spanje, maar we kregen steeds meer verzoeken met betrekking tot incasso's in de Verenigde Staten vanuit Europa en vice versa. Onze cliënten willen graag de incasso's via één en hetzelfde vertrouwd kanaal laten verlopen". 

Bierens opereert in de Verenigde Staten onder de naam Bierens Commercial Collections, Inc. Steven Henriquez is aangesteld als Director US Sales. Het kantoor is gevestigd op 248 East 44th street, 2nd Floor, New York, NY 10017 USA.

Bron: creditexpo.nl