BlackLine is dit jaar hoofdsponsor van Credit Expo, dat op dinsdag 8 november in het congrescentrum 1931 in ‘’s-Hertogenbosch plaatsvindt. BlackLine is een toonaangevende leverancier van cloudsoftware, die kritische boekhoudkundige, credit management en crediteuren managent processen automatiseert en monitort.

Steve Spencer, Regional Vice President, AR. “Met grote belangstelling kijken we uit naar Credit Expo 2022. Dit event is voor ons belangrijk en stelt ons in de gelegenheid om bestaande en nieuwe relaties te ontmoeten. BlackLine is een cloudbased Fintech onderneming, die zich richt op enterprise Software-as-a-Service (SaaS) oplossingen. Als marktleider bieden wij innovatieve oplossingen voor de automatisering van order order-to-cash en financiële processen.Wij kijken erg uit naar de nauwe band en succesvolle samenwerking met het team van Credit Expo.”

Serge van Groningen, organisator van Credit Expo. “We zijn verheugd om BlackLine als hoofdsponsor te mogen verwelkomen en ons ook het vertrouwen geeft voor een langdurige samenwerking. Credit Expo  streeft ernaar om deelnemende partners en zakelijke bezoekers met elkaar in contact te brengen. We zullen ons uiterste best doen om de samenwerking met BlackLine tot een groot succes te maken.”

Bron: Credit Expo