Bos Incasso heeft het contract als hoofdsponsor van Credit Expo opnieuw verlengd. Het landelijk opererende incassobedrijf is sinds 2010 als hoofdsponsor verbonden aan het grootste event voor de Nederlandse Credit Management sector dat dit jaar op dinsdag 8 november wordt gehouden in ‘s-Hertogenbosch.

Maurits Colly, Algemeen directeur Bos Incasso. “Wij kijken met veel belangstelling uit naar de aankomende van editie Credit Expo. Vorig jaar waren er als gevolg van corona wat minder bezoekers. Komende editie verwachten we al onze relaties weer live te ontmoeten. Credit Expo is daarvoor een perfect platform. Vrijwel de gehele sector is op deze dag aanwezig. Tijdens Credit Expo laten wij zien waar wij als Bos Incasso voor staan. Doen wat je zegt, klanten ontzorgen en het leveren van topkwaliteit. Wij kijken met plezier uit naar een succesvolle samenwerking met het team van Credit Expo.”

Serge van Groningen, organisator van Credit Expo. “Wij zijn zeer verheugd met het feit dat Bos Incasso dit jaar opnieuw deelneemt als hoofdsponsor en ons het vertrouwen geeft om er weer een perfect georganiseerd event van te maken. We verwachten dit najaar terug te kunnen keren naar de bezoekersaantallen van voor corona. We hechten zeer veel waarde aan deze langdurige samenwerking en zullen alles in werking stellen om de samenwerking met Bos Incasso tot een groot succes te maken.

Bron: Creditexpo.nl