Bos Incasso heeft het contract als hoofdsponsor van Credit Expo opnieuw met een jaar verlengd. Het landelijk opererende incassobedrijf is sinds 2010 als hoofdsponsor verbonden aan het grootste business-event voor de Nederlandse Credit Management sector dat dit jaar op donderdag 7 november wordt gehouden in Nieuwegein.

Maurits Colly, Algemeen directeur Bos Incasso. “Wij kijken uit naar de komende Credit Expo. De Credit Expo is voor ons een mooi platform om jaarlijks op één dag bestaande en nieuwe relaties te ontmoeten. Daarbij tonen wij waar wij als Bos Incasso in de markt voor staan: klanten ontzorgen en topkwaliteit leveren. Wij kijken ook dit jaar weer uit naar een mooie en succesvolle samenwerking met het team van Credit Expo.”

Serge van Groningen, organisator van Credit Expo. “Wij zijn zeer verheugd met het feit dat Bos Incasso dit jaar voor de tiende keer deelneemt als hoofdsponsor van de Credit Expo en hechten zeer veel waarde aan deze langdurige samenwerking. We zullen alles in werking stellen om de samenwerking met Bos Incasso tot een succes te maken”

Bron: Creditexpo.nl