Bos Incasso heeft het contract als hoofdsponsor van Credit Expo met een jaar verlengd. Het landelijk opererende incassobedrijf is al sinds 2010 als hoofdsponsor verbonden aan het grootste business-event voor de Nederlandse Credit Management sector dat dit jaar op donderdag 8 november wordt gehouden in Nieuwegein.

Maurits Colly, commercieel directeur Bos Incasso. “Credit Expo biedt ons een mooi platform om jaarlijks op één dag onze bestaande én nieuwe relaties te ontmoeten. Daarbij tonen wij waar wij als Bos Incasso in de markt voor staan: klanten ontzorgen en topkwaliteit leveren. Wij kijken weer uit naar een mooie en succesvolle samenwerking met het team van Credit Expo.”

Serge van Groningen, organisator van de Credit Expo. “Wij zijn zeer verheugd met het feit dat Bos Incasso de beslissing heeft genomen om door te gaan als hoofdsponsor van de Credit Expo. Credit Expo heeft dit jaar de ambitie om verder door te groeien en het is een extra steun in de rug dat zo’n belangrijke partner in deze fase het vertrouwen uitspreekt om een bijdrage te leveren de ambities te realiseren.”

Bron: Creditexpo.nl