Payment Provider Buckaroo heeft in samenwerking met Aangetekend Mailen® een uitbreiding van haar betaaloplossing online giro gelanceerd.

Vorig jaar introduceerde Buckaroo met online giro de digitale vervanger van de bekende papieren acceptgiro. De komst van online giro maakt het voor bedrijven eenvoudig om de overstap naar e-facturatie te maken. De propositie die samen met Aangetekend Mailen® is ontwikkeld, maakt betalen met online giro nog veiliger en betrouwbaarder.

Phishing mail

Buckaroo is van mening dat de ontwikkeling van een betaaloplossing niet stopt op het moment dat deze is gelanceerd. De markt staat immers ook niet stil en veranderingen hierin kunnen van invloed zijn op het betaalproduct. Zo zal het niemand ontgaan zijn dat de media steeds meer aandacht besteed aan de gevaren en gevolgen van zogeheten phishing mails. Dit zijn door criminelen verstuurde nep e-mails, die afkomstig lijken te zijn van bijvoorbeeld een bank of creditcardmaatschappij.  Als de ontvanger vervolgens inlogt bij zijn bank vanuit deze mail, ontvreemden deze criminelen zijn inloggegevens.  De nieuwe online giro propositie zorgt dat ontvangers er altijd zeker van zijn dat zij niet met een phishing mail te maken hebben en zo kan worden voorkomen dat zij het slachtoffer van internetcriminaliteit worden.

Veiligheidscertificaat en stempel

Vanaf heden ontvangt elk bedrijf dat via Buckaroo online giro’s verstuurd een digitaal veiligheidscertificaat op naam van de eigen organisatie. Aangetekend Mailen® zorgt als onafhankelijke derde partij de registratie en verstrekking van deze certificaten verzorgen. Dankzij het certificaat is het mogelijk de herkomst en inhoud van de verzender te controleren. Deze controle wordt uitgevoerd door Aangetekend Mailen®  die als de informatie correct is een veiligheidstempel toevoegt aan de online giro. Dit gebeurt voor de zending naar de debiteur. Door op het stempel te klikken opent een beveiligde pagina, waarop de debiteur de afzender en certificaat informatie kan verifiëren. Dit maakt betalen voor de debiteur veilig en betrouwbaar en voorkomt de gevaren van phishing mail.

Krachten gebundeld

“We zijn er trots op dat we de mogelijkheid van Buckaroo hebben gekregen om samen de online giro verder te kunnen ontwikkelen. Met onze diensten Aangetekend Bellen® en Aangetekend Mailen® zijn wij gespecialiseerd in het zeker stellen van de herkomst van de verzender en dit gaan wij nu ook inzetten voor het online betaallandschap. Voor ons een stap voorwaarts in de uitbreiding van onze dienstverlening.” Aldus Philip Voogt, Aangetekend Bellen B.V.

“Als Online Payment Provider zijn veiligheid en betrouwbaarheid van onze betaaloplossingen van het grootste belang. Daarnaast willen we door te innoveren onze producten verbeteren en zo onze klanten en de eindgebruiker een optimale gebruikerservaring bieden. Wij zijn heel enthousiast over de samenwerking met Aangetekend Bellen B.V. en met de sterke gezamenlijke propositie voor online giro die hieruit is voortgekomen.” Aldus Michel van Westen, Buckaroo.

 

 

 

Bron: www.creditexpo.nl