Buckaroo en MaxCredible slaan de handen ineen met als doel om meer cash beschikbaar te maken bij MKB-bedrijven. Buckaroo staat bekend als de beste serviceprovider van Nederland. MaxCredible is uitgegroeid tot Europees marktleider in customer creditmanagementsoftware.

Speciaal voor het MKB wordt MaxCredible debiteurenbeheer uitgerust met een automatische betalingsoptie van Buckaroo. ‘We waren al langer op zoek naar PSP die ons kon ondersteunen in betaalgemak voor onze MKB-klanten’, vertelt Friso van de Beeten manager FaceValue applicatie namens MaxCredible. ‘We zijn blij  dat we in Buckaroo een goede payment partner hebben gevonden.’ Ook Buckaroo is opgetogen over de samenwerking. ‘Bij Buckaroo streven we er altijd naar om betalen zo gemakkelijk mogelijk te maken’, vult Kars Veldhoen Partner Manager Buckaroo aan. De integratie met MaxCredible sluit goed aan op dit streven.’

Samenwerking    

Veel MKB-bedrijven maken al met succes gebruik van de beproefde combinatie Buckaroo en MaxCredible. ‘Onze samenwerking levert MKB-bedrijven maximale cash op’, vervolgt Friso van de Beeten. De betaaltermijnen lopen immers significant terug.

Snellere betalingen

De voor-ingerichte software van MaxCredible – genaamd Plug and Play voor het MKB – is geschikt voor alle MKB’ers die hun cashflow willen vergroten. Per branche is het product van tevoren op maat ingericht. Niks is vervelender dan een factuur die niet op tijd of helemaal niet betaald wordt. Met de MaxCredible Plug and Play voor het MKB-applicatie versnellen we dit proces aanzienlijk. Zowel B2B- als B2C-bedrijven doen er hun voordeel mee.

Bron: Creditexpo.nl