Schulden zijn een enorm probleem, zowel voor de schuldeisers als voor de schuldenaren. Problematische schulden kosten de samenleving veel geld en financiële problemen zijn niet eenvoudig op te lossen. Veel (onnodig) leed en stress, verslechtert het welzijn van mensen en belemmert tevens terugkeer naar de arbeidsmarkt. Om dit probleem op te lossen, is BVCM Sociaal opgericht.

Gilbert Sneep en Richard Schulzer van Socialized Experts hebben beide hun sporen ruim verdiend binnen het Sociaal Domein. André Groot, CEO van BVCM, heeft als bestuurslid van de NVI (Nederlandse Vereniging van gecertificeerde Incasso-ondernemingen) onder andere de portefeuille Schuldhulpverlening in zijn beheer. Al snel bleek dat beide partijen elkaar op dit gebied goed kunnen aanvullen en ondersteunen. Gezamenlijk bestaat er een gezonde ambitie om met slimme en effectieve oplossingen voor de huidige schuldenproblematiek te komen. Oplossingen die zowel de schuldenaar als de schuldeiser een beter perspectief biedt.

Met de start van BVCM Sociaal kunnen wij gemeenten een integrale en effectieve aanpak van schulden aanbieden. Ook biedt BVCM Sociaal detachering van vakspecialisten en trainingen voor het Sociaal Domein aan.

Door het slim bundelen van kennis en ervaring is BVCM Sociaal in staat om complexe vraagstukken binnen het Sociaal Domein van een gemeente snel en kundig op te lossen.

“Door mijn ervaring binnen het Sociaal Domein weet ik welke integrale aanpak de juiste is voor het snel en effectief oplossen van schulden. Mensen helpen om uit de schulden te komen is mijn drive. Nadat ik constateerde dat het samen optrekken met BVCM de kans om een nieuwe schuldenaanpak te realiseren vergroot, was het voor mij duidelijk: We richten samen BVCM Sociaal op.”, aldus Gilbert Sneep.

“De ondoorzichtige schuldenproblematiek in Nederland is mij al 25 jaar een doorn in het oog. BVCM Sociaal biedt mij nu de kans om in plaats van er alleen over te praten en te adviseren er ook daadwerkelijk een bijdrage aan te leveren. Met BVCM Sociaal kunnen wij een bijdrage leveren aan het verbeteren van deze problemen. Wij grijpen deze kans met beide handen aan.”, aldus André Groot.

BVCM Sociaal maakt onderdeel uit van de activiteiten van BVCM. Omdat de dienstverlening van BVCM Sociaal zo specifiek is, is er besloten een aparte entiteit voor op te richten. Gilbert Sneep en Richard Schulzer besturen BVCM Sociaal vanuit het BVCM kantoor in Amsterdam.

Kijk voor meer informatie over onze dienstverlening op: www.bvcmsociaal.nl.

Bron: BVCM Sociaal