Cannock en EDR, beiden al ruim 30 jaar in het vak, nemen voor het eerst samen deel aan de Credit Expo. Cannock EDR Holding is begin dit jaar overgenomen door Axiom Partners. De strategische overname heeft tot doel Cannock EDR Holding verder te laten groeien door toegevoegde waarde te leveren in de klantreis – van accepteren tot incasseren – van haar opdrachtgevers.

Waarom Credit Expo?

We zien dat de Credit Expo een steeds grotere aantrekkingskracht op bedrijven uitoefent om zich te oriënteren op de creditmanagementmarkt. Cannock is marktleider op het gebied van co- & outsourcing in het creditmanagementvak. Onze deelname aan de Credit Expo kon daardoor niet uitblijven. Tijdens de Credit Expo 2022 komen we graag met u in contact om uw uitdagingen in het proces van accepteren tot incasseren te bespreken.

Wie zijn we?

Cannock EDR is met haar 430 medewerkers een complete partner in het betaalproces door de volledige keten aan te bieden: van acceptatie, (e-)facturatie, subadministratie debiteuren, debiteurenbeheer en klantcontact tot incasso en herincasso via drie labels:

  • EDR: acceptatie en herincasso;
  • Cannock: outsourcing, incasso, detachering, consultancy en training;
  • Cannock Chase Public: invordering en handhaving.

We werken voor het segment Groot Zakelijk en Groot Midden Zakelijk, waaronder de energiesector, de zorgsector, telecom bedrijven, verzekeraars, woningcorporaties en lokale- en Rijksoverheid. Naast marktleider op het gebied van co- & outsourcing in het proces van accepteren tot en met incasseren, zijn wij één van de grootste incassobureaus van Nederland.

Hoe innovatief is uw order-to-cash proces?

Steeds meer organisaties kiezen ervoor om hun order-to-cash proces deels of volledig uit te besteden. Cannock ondersteunt organisaties op alle mogelijke manieren, wij nemen werk uit handen en bieden innovatieve oplossingen.

Wij hebben het afgelopen jaar met de ontwikkeling van een zestal oplossingen een efficiënte ketenaanpak ontwikkeld: de Cannock Solutions. Cannock Solutions staat voor constante innovatie in communicatie(middelen) en (betaal)processen om meer unieke toegevoegde waarde te leveren aan onze opdrachtgevers.

Incasseren staat of valt met inlevingsvermogen

Juist in tijden van crisis staat of valt het incasseren met inlevingsvermogen. Onze B2C incassodienstverlening is erop gericht een optimale balans te waarborgen tussen sociaal- en financieel rendement. We ontwikkelen continu incasso oplossingen die financiële ruimte bieden aan organisaties en ademruimte aan debiteuren. Klantbehoud staat hierin centraal.

Als lid van de NVI en de Nederlandse Schuldhulp Route (NSR) zorgen we samen met onze partners voor een Nederland zonder geldzorgen!

Ontwikkeling acceptatie & credit check

EDR heeft zich de afgelopen jaren verder gespecialiseerd in de acceptatie markt. Waar eerder de focus lag op de Private Lease markt, zijn we nu ook grote stappen aan het maken in de huurbranche en uiteraard houdt onze ontwikkeling daar niet op. Of het nu documentvalidatie betreft of brondata, EDR faciliteert de klantreis in het acceptatieproces van onze klanten.

Ontwikkeling herincasso

Bij het incasseren en rechercheren van herincasso dossiers maakt EDR gebruik van de informatie van haar kredietbureau. Deze bron van informatie stelt EDR in staat om in contact te komen met consumenten bij moeilijk te incasseren vorderingen.

Bron: Credit Expo / Cannock  EDR Holding