Per 14 september start Robin Bartels als Commercieel Directeur bij Certin. Bartels, al sinds 2011 werkzaam bij Certin, geeft daarmee een logische vervolgstap aan zijn loopbaan bij het bedrijf. Als Commercieel Directeur wordt Bartels verantwoordelijk voor alle Sales, Marketing & Business Development activiteiten bij de Haarlemse credit management organisatie.

Een logisch vervolg, gezien zijn verleden als Project Manager en Business Development Manager bij Certin, waarbij Bartels diverse top 100 bedrijven ondersteunde met de implementatie van een effectief credit management proces. “In mijn nieuwe rol ga ik deze ervaring inzetten om er samen met het Sales team voor te zorgen dat nog meer organisaties ons weten te vinden voor hun uitdagingen op het gebied van al het klantcontact omtrent facturatie.’

Op korte termijn zal Bartels zich focussen op de uitdagingen die corona oplevert voor het betaalgedrag. “Door de coulance regelingen van de afgelopen maanden, zien we dat betaalachterstanden flink oplopen. Daar liggen voor organisaties echt uitdagingen in de komende periode. Voor Certin liggen er kansen om organisaties te helpen met een aanpak waarbij iedereen wint. Dus niet alleen focus op het binnenhalen van dat bedrag, maar óók of juist op de klanttevredenheid van een klant.”

Certin voert vanuit Haarlem met ruim 150 medewerkers credit management en klantenservice collections werkzaamheden uit voor diverse organisaties, waaronder DELA, Essent, Eneco en Woonstad.

Bron: Creditexpo.nl