Incassade Deurwaarders en Incasso heeft Charles Bruns (45) benoemd tot Commercieel Directeur. De benoeming van Bruns past in de groei die Incassade doormaakt. Bruns vervulde eerder de functie van Salesmanager bij de deurwaarders en incasso-organisatie.

Bruns is in zijn nieuwe functie bij Incassade verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitvoering van het commercieel beleid. Ook is hij direct betrokken bij de groeistrategie van Incassade en de ambitie om tot de top vijf deurwaarders en incasso-organisaties van Nederland te behoren. Met ruim vijftien jaar ervaring in diverse commerciële managementfuncties neemt Bruns een schat aan kennis en ervaring mee. Bruns werkte hiervoor onder andere als Manager Relatiemanagement bij BKR en vervulde verschillende senior management- en directiefuncties bij (onderdelen van) ABN Amro Bank.

Bij Incassade vindt Bruns een nieuwe uitdaging: “Ik zie het als een uitdaging om in deze dynamische markt mijn ervaringen op het gebied van sales, marketing en communicatie te delen. Mijn doel is om samen met de expertise van Incassade door te groeien tot de top vijf deurwaarders en incasso-organisaties. Daarnaast willen wij vooral organisaties en debiteuren een helpende hand bieden en zorgen voor een goede en duurzame klantrelatie. De visie en ambitie van Incassade passen prima bij mijn persoonlijkheid en ik verheug me er dan ook op om hieraan een bijdrage te leveren.”

Bron: www.creditexpo.nl