Op donderdag 7 november 2013 is tijdens de 9e editie van Credit Expo voor de derde keer de VVCM/MaxCredible Credit Management Innovation Award uitgereikt.

Acht bedrijven hadden een case ingezonden waarmee zij de prestigieuze prijs in de wacht hoopten te slepen. De vakjury riep Co-Pay Bouw tot winnaar uit; Vodafone ‘Betalen met een glimlach’ en Aanmaanservice.nl eindigden op de tweede en derde plaats. Namens Co-Pay Bouw naam Arjen de Vries, Manager Marketing & Strategie, de Award 2013 in ontvangst.

De VVCM/MaxCredible Credit Management Innovation Award is een initiatief van de VVCM. De VVCM vindt innovatie van groot belang. Het zorgt ervoor dat het credit management vak zich doorontwikkeld. Dit komt ten goede van opdrachtgever, hun klanten en daarmee de samenleving.

Ook de naamgever aan de award, MaxCredible, heeft sinds haar start, zo’n twaalf jaar geleden innovatie als speerpunt. De laatste ontwikkelingen op it , credit management en customer relationship management voert MaxCredible continu door in haar product.

De prijs, die jaarlijks wordt uitgereikt, is bedoeld om bedrijven, personen en/of organisaties te eren voor de wijze waarop zij een innovatieve bijdrage hebben geleverd aan de verbetering van en/of de introductie van nieuwe tools voor credit managers. Co-Pay Bouw kreeg de Award 2013 uitgereikt voor het innovatieve betalingssysteem dat is ontwikkeld voor de bouwsector. Geldstromen rond een bouwproject worden via een derdengeldenrekening zodanig gemanaged dat er maximale financiële zekerheid wordt gekregen voor alle partijen die bij het bouwproject betrokken zijn.

‘Co-Pay Bouw hanteert een eenvoudig principe dat gelden aangewend moeten worden waar ze voor bestemd zijn. De ontwikkelde oplossing zorgt dat geldstromen bij de juiste bedrijven komen en op het juiste tijdstip. Hierdoor wordt faillissementsschade tot een minimum beperkt’, aldus VVCM-voorzitter en jurylid Joop Tromp bij de uitreiking van de prijs.

Aan de VVCM/MaxCredible Credit Management Innovation Award is een kosteloze creditmanagementopleiding verbonden van de VVCM, die door NIBE-SVV wordt verzorgd.

logo_VVCM-Award

Bron: VVCM