coeo biedt haar klanten sinds kort Paysafecash aan als alternatieve betaalmethode. Paysafecash is de perfecte oplossing voor contante betaling voor klanten die hun openstaande vordering gemakkelijk en veilig willen afwikkelen met contant geld, zonder creditcard- of bankrekeninggegevens in te voeren of verstandige financiële gegevens vrij te geven.

Betalingen worden gedaan door het genereren van een barcode tijdens het online afrekenen, die vervolgens kan worden gescand en contant kan worden betaald bij een betaalwinkel in de buurt.

De toevoeging van deze betaalmethode biedt de klanten van coeo de mogelijkheid om met contant geld te betalen, zonder hiervoor naar het kantoor te komen. De consument die liever zonder tussenkomst van een bank betaalt, kan namelijk gemakkelijk in eigen buurt terecht. Niels de Peuter (Managing Director bij coeo NL en BE) zegt hierover: “Wij bieden al onze klanten graag een zo veilig en makkelijk mogelijke manier van betalen. Digitaal of contant, dit kan voor iedere klant anders zijn. Door onze betaalmethode uit te breiden, kunnen wij meer van onze klanten van dit betaalgemak voorzien. Daarbij hoeven klanten die met Paysafecash betalen zich geen zorgen te maken over online fraude of misbruik van persoonsgegevens.”

Klanten selecteren de Paysafecash betaalmethode in het selfservice portaal van coeo. Vervolgens is de barcode op te halen via een persoonlijke Paysafecash account. Met die barcode kan de consument dan naar het dichtstbijzijnde betaalpunt gaan. De kassière scant de barcode, waarna de klant de betaling contant kan voltooien en een betalingsbevestiging ontvangt.

Bron: coeo