Credit management specialist Concredis neemt een groot deel van de Nederlandse detacheringsactiviteiten van Graydon over. Dat hebben de twee bedrijven vandaag bekend gemaakt.

Met de extra medewerkers versterkt Concredis zijn positie op de markt voor credit management en geeft het invulling aan zijn groeistrategie.

Peter Kramer, directeur van Concredis: “Met de overname van de activiteiten krijgen we er een groep ervaren en gemotiveerde professionals bij. Zo profiteren we van elkaars kennis op het gebied van credit (risk) management. Hierdoor kunnen we onze klanten nog beter trainen en adviseren op het gebied van debiteurenbeheer. Daarnaast vergroten we onze ondersteuning op locatie met de detacheringsuitbreiding. De nieuwe combinatie telt ruim 40 collega’s.”

Achtergrond

De reden voor de samenvoeging is tweeledig: enerzijds was Graydon bezig met een strategische heroriëntatie, waarbij werd besloten om de detacheringsactiviteiten af te stoten. Anderzijds worden de kennis en contacten van de twee credit management specialisten gebundeld door de samenwerking.

Over Concredis

Concredis is specialist in credit management en is in 2003 opgericht door drie senior consultants van D&B RMS en Intrum Justitia. Naast creditmanagement omvatten de activiteiten van Concredis ook werving & selectie en training & opleiding. Inmiddels is Concredis Opleidingen één van de weinige credit management opleiders met een CEDEO erkenning. Concredis is Latijn voor “Wat jij mij toevertrouwt”.

Over Graydon

Graydon Nederland BV maakt deel uit van de Graydon Holding NV. Graydon biedt zakelijke informatie die van cruciaal belang is voor elke organisatie die op een verantwoorde manier zaken wil doen. Ruim 11.000 bedrijven in Nederland baseren hun bedrijfsbeslissingen dagelijks op het advies en de incassodiensten van Graydon.

Graydon en Concredis zijn beide partner van de 8e Credit Expo op woensdag 14 november 2012 in het NBC. Graydon vindt u op standnummer NB.20. Concredis is te vinden op standnummer NB.42.

Bron: www.creditexpo.nl