Credit Expo 2021 gaat fysiek door | Coronaregels voor toegang tot het event

Het zal u niet zijn ontgaan: de evenementensector heeft zware tijden doorgemaakt. De behoefte om elkaar persoonlijk te ontmoeten en te spreken is echter nog steeds sterk aanwezig. Uit diverse gesprekken komt ook regelmatig naar voren, dat veel mensen last hebben van ‘online-vermoeidheid’ door de vele dagelijkse Teams en Zoom meetings.

Online digitaal communiceren kan heel effectief zijn, maar schiet vaak tekort als het gaat om het leggen van spontane, nieuwe contacten. Tegelijk er is er bij sommige bedrijven nog steeds bezorgdheid over corona.  Is het wel veilig zo’n fysiek evenement?

Het Credit Expo team zet in op het organiseren van een live event, mits dit veilig kan en mits de coronaregels het toestaan. We werken hiervoor nauw samen met het deskundige team Congrescentrum 1931 ‘s-Hertogenbosch.

Op basis van de actuele stand van zaken, is het mogelijk om Credit Expo te organiseren zonder dat de 1,5 meter maatregel van toepassing is. Voor bezoekers en standhouders gelden de volgende voorwaarden:

  • Bezoekers moeten beschikken over óf een geldig vaccinatiebewijs (2x gevaccineerd) óf moeten kunnen tonen dat hij/zij in de afgelopen 6 maanden corona heeft gehad. We scannen hiervoor bij de ingang de QR-code in de Corona Check app: coronacheck.nl
  • Voor alle zalen, inclusief de zalen waar de presentaties worden gehouden, is 2/3 van de normale maximale capaciteit beschikbaar. In een zaal met een maximale capaciteit van 60 personen, kunnen in deze opzet dus maximaal; 40 personen aanwezig zijn.

Bezoekers die niet aan het eerstgenoemde punt voldoen, kunnen Credit Expo bezoeken als zij een sneltest (met goed resultaat) gedaan hebben via testenvoortoegang.nl 
De exacte uitleg hoe dit in zijn werk gaat is in deze instructiefilm op Youtube te vinden

Kortom, het ziet er op dit moment goed uit voor Credit Expo. Uiteraard houden we de situatie nauwlettend in de gaten, want hoe graag we Credit Expo ook willen laten doorgaan, veiligheid gaat voor alles.

Wilt u weten welke bedrijven en organisaties u dit jaar op Credit Expo kunt ontmoeten? Ga dan naar: creditexpo.nl/event/exposantenlijst2021/

Bent u werkzaam als creditmanager of creditcontroller en wilt u Credit Expo bezoeken, registreer u dan kosteloos via creditexpo.nl/event/registreren/

Mochten zich nieuwe ontwikkelingen voordoen, dan houden wij u uiteraard via deze website en de wekelijkse Credit Expo nieuwsbrief op de hoogte.

Bron: Credit Expo