Belgisch grootste kennis- en netwerkevent voor de Credit Management sector staat op donderdag 21 april 2022 in De Montil te Affligem het teken van het thema Skills for the Digital Age

Welke digitale vaardigheden dien je als Credit Manager te beheersen? Hoe stel je een toekomstbestendig team samen? Welke functies en eigenschappen komen daarin terug? Van welke nieuwe technologieën moet je als Credit Manager echt verstand hebben? Tijdens diverse kennissessies op Credit Expo 2020 komen deze en andere vragen op het snijvlak van digitalisering, human resources en Credit (Risk) Management aan bod.

Wilt u Credit Expo België 2022 bezoeken?

Credit Expo België is bestemd voor eindverantwoordelijken, beleidsbepalers en gebruikers van innovatieve oplossingen op het gebied van credit management in de breedste zin van het woord. Bent u als Credit Management professional actief in de Belgische markt? Registreer hier voor een gratis bezoek:

Wilt u deelnemen als partner aan Credit Expo België 2022? 

Credit Expo België wordt sinds 2015 georganiseerd door Next Level Academy en is uitgegroeid tot het grootste kennis- en netwerkevent voor de credit management sector in België. Credit Expo België brengt vraag en aanbod in een inspirerende omgeving op één dag bij elkaar door middel van een vakinhoudelijk congres in combinatie met uitgebreide netwerkmogelijkheden waar u de top 250 van Credit Managers in België persoonlijk kunt ontmoeten. Bent u actief in de Belgische Credit Management sector? Dan is dit het moment om uw toegevoegde waarde te tonen.

Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u ook contact opnemen met Serge van Groningen, Product Manager, E: serge@creditexpo.nl M: 06-29022791

Credit Expo België wordt geopend door Keynote spreker Declan Flood, CEO Irish Credit Management Training. Graag tot ziens op Credit Expo 2022 op donderdag 21 april in De Montil te Affligem!

Bron: Creditexpo.nl