Credit Expo België en de Belgische business tv-zender Kanaal Z lanceren komend voorjaar het nieuwe programma “Z-Credit Management”. In een reeks van acht afleveringen worden Vlaamse ondernemers geïnformeerd en geïnspireerd over innovatieve oplossingen om kredietrisico’s te minimaliseren en de inkomende cashflow te versnellen zonder klantrelaties onnodig onder druk te zetten.  Als aanvulling op de jaarlijkse Credit Expo in België vormt het tv-programma een extra kanaal via tv om Credit Management bekender te maken bij Vlaamse KMO’s.

Credit Management bedrijven die deelnemen als partner aan Credit Expo België 2023 kunnen voor een speciaal tarief in aanmerking komen voor een exclusieve reportage in het unieke Kanaal Z programma. In elke aflevering komt één partner van Credit Expo België aan bod die een inhoudelijke toelichting en visie geeft bij de geboden oplossing in lijn met het thema van de betreffende tv-uitzending. Het tv-programma brengt diverse thema’s die op een neutrale manier de sector weerspiegelen waaronder:

  • Duurzaamheid
  • Digitalisering
  • Data Analytics
  • Business Process Outsourcing
  • Internationale handel / Export
  • Sociaal Verantwoord Incasseren
  • E-Commerce / Buy Now Pay Later

“Z-Credit Management” is een uitzending van het type ‘Z-Wijzer’ (‘de weg wijzen in de materie of beter te duiden om er wijzer van te worden’). Elke aflevering zal worden ingeleid en begeleid door een Z-Journalist en experten uit de sector, onder andere van het IvKM (Instituut voor Kredietmanagement vzw), partner van Credit Expo.

De totale duurt per uitzending bedraagt vijf minuten. Eerst wordt het onderwerp door een expert geïntroduceerd. Vervolgens komt de partner drie minuten aan het woord en in beeld via één of meerdere informatieve gesprekken. Kanaal Z zorgt voor de promotie van het programma via aankondigingen in Trends en trailers op de zender. Kanaal Z en Credit Expo België sturen voor aanvang van het programma aankondigingen uit via hun uitgebreide netwerken.

Het is de bedoeling om medio februari 2023 van start te gaan met de uitzendingen van “Z-Credit Management”. Gedurende de 8 weken voor Credit Expo België op donderdag 20 april 2023 in De Montil te Affligem, komt elke er week op een vaste uitzenddag een nieuwe reportage in de uitzendlus die circa 20 herhalingen omvat.

Catherine Laverge, Content Project Manager van Kanaal Z, is beschikbaar voor overleg om het concept, de deelname mogelijkheden en het unieke aanbod voor partners van Credit Expo toe te lichten (M +32 (0) 474 10 82 94 – catherine.laverge@roularta.bewww.kanaalz.knack.be).

Nog niet ingeschreven voor Credit Expo België 2023 en interesse in “Z-Credit Management”? Neem contact op met de organisatoren:

Credit Expo België is het grootste business event voor de Belgische Credit Management sector. De zevende editie op donderdag 20 april 2023 in Affligem biedt 25 dienstverleners in Credit Management een platform om te netwerken met 250 Vlaamse top-500 Credit Managers en financiële beslissers. Op het ééndaagse congres kunnen de bezoekers gratis inspiratie en kennis opdoen tijdens kwalitatief hoogstaande keynotes en seminars. Het centrale thema dit jaar is duurzaamheid.

Het gevarieerde en gespecialiseerde aanbod van Kanaal Z (www.kanaalz.knack.be) samen met de vernieuwde aanpak, resulteren in een trouwer kijkgedrag. Met een gemiddeld dagbereik van 278.990 unieke kijkers (bron: CIM TV/ by Transfer/Arianna-januari 2021) bevestigt Kanaal Z een volwaardige plaats binnen het gehele tv-aanbod.

Bron: Creditexpo.be